UA RU

Як отримати витяг про несудимість онлайн – покрокова інструкція

В Україні дану довідку ви можете отримати лише зі кілька хвилин і навіть не виходячи з дому

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Певні документи можна отримати досить легко

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

В Україні під час продажу чи купівлі житла, влаштуванні на роботу, оформлення кредиту та інших процесів вам знадобиться чимало документів. Витяг про відсутність судимість – не виключення. Однак, аби його отримати не варто стояти великі черги в установах, адже все можна оформити онлайн.

Сайт Pro Гроші розповідає, як отримати витяг про судимість самостійно.

В Україні дану довідку ви можете отримати лише зі кілька хвилин. Зробити це можуть особи від 14 років і старше у додатку "Дія". Якщо інформація про вас є в центральній базі даних та не потребує додаткової перевірки, дані підтягнуться з реєстрів і витяг сформується автоматично.

Щоб отримати витяг про несудимість у "Дії", потрібно:

Коли в Україні вам може знадобитися довідка про несудимість

Довідка про судимість в Україні є важливим документом, використовуваним у різних сферах суспільного життя. Одна з основних причин, чому вона є необхідною, полягає в забезпеченні безпеки в різних сегментах діяльності, а саме:

Все це лише заходи безпеки, які спрямовані на забезпечення надійності та відсутності потенційних загроз в різних сферах громадського життя.

Як оформити спадщину, якщо на будинок нема документів

Якщо у вас немає зовсім ніяких цінних паперів на будинок, то треба буде зібрати інший пакет документів, що також є важливими для справи, а саме:

Усі папери ви повинні передати до суду. Однак про наступні дії ви можете прочитати в нашому матеріалі.

Раніше ми писали, від яких витрати завжди відмовляються багаті люди. Також ми розповідали, як отримати спадок, перебуваючи за кордоном.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Ексклюзив редакції

Дивитися всі