Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Female Freedom Forum 2024: що розповіли експертки на жіночому форумі в Києві

Розповідаємо, як Female Freedom Forum 2024 зміцнив фінансову грамотність українок та допоміг розкрити ідею інвестицій у себе та країну

Колаж: Pro Гроші

Жіночий форум в Києві

Колаж: Pro Гроші

23 березня у КВЦ "Парковий", у Києві, відбувся масштабний інвестиційний жіночий форум. Організатором події став навчальний центр "Біржовий університет".

Про те, які питання підійматися на заході та спікерів форуму, розповідає редакція сайту Pro Гроші.

Female Freedom Forum — це захід, спрямований на популяризацію та розвиток інвестування, зокрема в себе, у свою країну та у перевірені фінансові інструменти задля підвищення рівня життя та забезпечення фінансової незалежності на майбутнє.

На форумі виступили 12 спікерок, серед яких продюсерка Ірина Горова, СЕО izibank Анна Тігіпко, адвокатка та інфлюєнсерка Інна Мірошниченко, експертки з фондового ринку Олеся Твердохліб, Юлія Баткалова, Тетяна Боримська, директорка департаменту міжнародних операцій Укрпошти Юлія Павленко та інші. Проводила захід журналістка, теле- та радіоведуча Тетяна Гончарова.

Як Female Freedom Forum 2024 об'єднав освіту, бізнес і підтримку України

Спікери форуму підняли чимало важливих питань для українок, зокрема учасники заходу дізналися про:

  • побудову особистого бренду;
  • баланс між сім’єю та кар’єрою;
  • накопичення фінансової подушки для дитини;
  • інвестування в цінні папери;
  • реальну можливість виходу на пенсію у 45 років;
  • масштабування бізнесу на міжнародний ринок;
  • інвестування у своє майбутнє через підтримку ЗСУ та України.

Female Freedom Forum 2024 ініціював і важливу місію — всі зібрані кошти передали благодійному фонду "Zemliachky. Ukrainian Front" на забезпечення жінок-військових у найгарячіших частинах фронту.

Серед учасників жіночого форуму розіграли подарунки від партнерів: сертифікати на 3 дні відпочинку від мережі Apartel Resort за правильні відповіді вікторини, а також сертифікати на масаж обличчя від Kontour за найкращі запитання спікерам.

Female Freedom Forum 2024 став важливою подією для підвищення свідомості та розвитку жінок у бізнесі та фінансовій сфері.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.