Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Економне святкування: що подарувати на Новий рік за 300 грн

Зверніть увагу, що ціна може змінюватися в залежності від кількох факторів, але купити дарунок за ці гроші цілком реально

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть подарувати економні подарунки

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Звичайно, можна підібрати чудовий подарунок за обмежений бюджет. І вибір їхній чималий. Але головне памʼятати, що в будь-якому випадку головне — це уважність та особистий підхід до вибору, щоб зробити подарунок запам'ятовуваним і приємним для отримувача.

Сайт Pro Гроші розповідає, що можна подарувати на Новий рік, якщо ваш бюджет до 300 гривень.

Подарунковий набір для чаювання

Саме в зимову пору, коли за вікном досить прохолодна та сніжна погода, можна довго насолоджуватися теплими напоями. Тому саме набір ароматного чаю із декількома його видами точно сподобається тим, хто любить затишок і тепло. А обійдеться він лише у 249 гривень.

Блокнот-мотиватор

Це стане найкращим подарунком для тих, хто постійно ставить перед собою задачі та є досить цілеспрямованою людиною. Але здебільшого майже кожному необхідний простір для власних ідей, думок і задач, а блокнот — найкраще місце для цього. Його ціна 255 гривень.

Мінінабір засобів для догляду за собою

Якщо ви думаєте, що такий подарунок зацікавить лише дівчат, то це не так. Чоловіки теж доглядають за собою, а тому ви їх можете приємно здивувати таким набором. Можна придбати, як готовий варіант, наприклад, за 287 гривень, так і створити такий набір самостійно. Туди можна покласти:

  • бомбочку для ванн;

  • пінку для ванн;

  • живильну маску для обличчя;

  • скраб;

  • бальзам для губ тощо.

Портрет на полотні

Якщо ваша близька людина захоплюється фото, а ще постить й чимало світлин в Instagram, то цей подарунок точно для неї. На полотні можна надрукувати будь-яке фото за вашим бажанням, а обійдеться така картина у 236 гривень. Зверніть увагу, що ціна може змінюватися в залежності від розміру фото, його складності тощо.

Фотоальбом

Також для тих, хто любить фото, можна подарувати фотоальбом, аби найкращі моменти життя завжди були поруч. Адже іноді хочеться зберігати не тільки на електронних носіях. Особливо доречним такий подарунок буде для тих, хто має власний фотоапарат і плівку. Обійдеться такий подарунок у 150 гривень.

Книга

Це дійсно найкращий подарунок, якщо ви вгадаєте з темою, яка цікава людина, чи автором. Але краще не обирайте книги на теми бізнесу, філософії чи ще інших важких тем. Нехай це буде легка художня література, яку буде приємно прочитати за філіжанкою кави. Її ціна може бути 265 гривень.

Теплий плед чи ковдра

Ще один досить важливий атрибут у зимові вечори – шерстяний плед. Він буде ще довго зігрівати не тільки руки та ноги, але й душу. Бажано подарувати цей предмет такого кольору, аби він вписувався в інтер'єр квартири. Обійдеться плед у 225 гривень.

Зверніть увагу, що вартість подарунка може змінюватися в залежності від його якості, величини, складності тощо. Однак купити новорічний гостинець за 300 гривень цілком реально.

Раніше ми вже писали, у який день краще прикрашати ялинку. Також ми писали, які страви повинні бути на новорічному столі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.