Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Трінчер і Волошин розлучаються: на які квартири та авто заробила колишня пара (фото)

Розповідаємо, що залишилося у розлучених зірок, якими квартирами та автомобілями володіють блогери

Фото: Трінчер/Instagram, скриншот. Колаж: Pro Гроші

Квартири і машини Ані Трінчер та Олександра Волошина

Фото: Трінчер/Instagram, скриншот. Колаж: Pro Гроші

28 листопада стало відомо, що зіркова пара Анна Трінчер та Олександр Волошин таки розлучаються. Чутки про проблеми у шлюбі давно гуляли інтернетом, і блогерка нарешті зізналася, що сімейному життю прийшов кінець. Але обом є куди піти, враховуючи, скількома квартирами володіють Трінчер і Волошин. Загалом їхні статки дозволили придбати не один автомобіль та об’єкт нерухомості.

Про це свідчать дані з YouControl.

Три квартири та земельна ділянка Трінчер

Блогерка і співачка Анна Трінчер має права власності на три квартири у Києві та одну земельну ділянку з будинком в області. Всі об’єкти розташовані в різних житлових комплексах, зокрема, "Хвиля" (вул. Старонаводницька), "Кардинал" (вул. Василя Тютюнника) та "Новопечерська Вежа" (вул. Михайла Бойчука).

Житловий комплекс "Кардинал" у Києві
Житловий комплекс "Кардинал" у Києві
Фото: ЛУН

Ціни квартир вражають: у ЖК "Хвиля" трикімнатне житло продають за 6 і 13 млн гривень, а в "Кардиналі" більше 4 млн гривень треба віддати лише за 1 кімнату. У житловому комплексі "Новопечерська Вежа" вартість схожа: від 5 млн гривень за однокімнатний об’єкт і близько 10 млн гривень – за 2 кімнати.

У Трінчер зареєстрована одна машина – Porsche Macan 2018 року випуску, оранжевого кольору. На AUTO.RIA вживані автомобілі такої моделі коштують від 40 000 доларів, причому за умови перебування в ДТП. А ціла та неушкоджена автівка обійдеться в 68 000 доларів.

Porsche Macan 2018 року випуску
Porsche Macan 2018 року випуску
Фото: AUTO.RIA

Квартири і машини Волошина

На блогера та підприємця Олександра Волошина зареєстровані дві квартири: одна в житловому комплексі "Місто квітів. Парковий квартал" (Київ, вул. Тираспольська), друга – у Бердичіві Житомирської області. Купити однокімнатний об’єкт у київському ЖК можна за 2,5 млн гривень, а трикімнатне житло коштує понад 6 млн гривень.

Житловий комплекс "Місто квітів. Парковий квартал" у Києві
Житловий комплекс "Місто квітів. Парковий квартал" у Києві
Фото: ЛУН

Водночас раніше на сторінці у соціальній мережі Instagram Волошин повідомив, що отримав ключі від двох куплених квартир у Києві. Він зазначив, що процес затримався через повномасштабну війну, але нарешті документи в нього в руках. Загальна вартість обох об’єктів нерухомості – 180 000 доларів.

Що стосується автомобілів, то Олександр має Porsche Cayman 718 та Mercedes-Benz S 500. Перша модель в Україні коштує орієнтовно 45 000 доларів (на AUTO.RIA), друга – від 55 000 доларів.

 | Фото: AUTO.RIA
 | Фото: AUTO.RIA

Моделі автомобілів Олександра Волошина

Фото: AUTO.RIA

Моделі автомобілів Олександра Волошина

Фото: AUTO.RIA

Раніше сайт Pro Гроші писав, що популярна блогерка обурила українців "концертом" у Львові. Також ми повідомляли, що 20-річна блогерка Верба приголомшила сумою і розповідали, скільки грошей дівчина отримала за місяць.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.