Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Абонентам lifecell зробили вигідну пропозицію: як отримати більше послуг

Українцям потрібно виконати одну з двох умов, щоб отримати додатковий пакет послуг від мобільного оператора

Фото: lifecell.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

lifecell запустив вигідну акцію до 29 лютого 2024 року

Фото: lifecell.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

lifecell влаштував акцію для клієнтів під назвою "Розкрути зиму", яка триватиме до 29 лютого 2024 року. Абоненти можуть поповнити рахунок на телефоні або перезамовити пакет послуг за тарифом, щоб виграти додаткові мегабайти, SMS тощо.

Про це йдеться на офіційному сайті мобільного оператора.

Для участі в акції українцям потрібно до закінчення терміну дії пропозиції здійснити одну з двох можливих умов:

  • повторно замовити пакет послуг за тарифом на 4 тижні до моменту закінчення попереднього;
  • поповнити особовий рахунок одним платежем на 300 грн або більше.

Після цього на телефон надійде повідомлення SMS із посиланням. Клікнувши на нього, відкриється сторінка з авторизацією та кнопкою "Старт". Необхідно дочекатися, поки розкрутиться "колесо фортуни", а стрілка зупиниться на подарунку. Ті абоненти, які перезамовили пакет, зможуть одразу користуватися додатковими послугами. А клієнтам, які поповнили рахунок, потрібно здійснити наступну абонентську плату на 1 день /4 тижні /30 днів.

Серед акційних пропозицій від lifecell такі:

  • 2 ГБ інтернет-трафіку на 14 днів;
  • 5 ГБ інтернет-трафіку на 14 днів;
  • 10 ГБ інтернет-трафіку на 4 тижні;
  • 100 SMS на 7 днів;
  • Відео Безліміт на 4 тижні;
  • Online спілкування на 4 тижні;
  • TikTok Безліміт на 4 тижні;
  • 100 ГБ інтернет-трафіку на 60 днів;
  • 500 ГБ інтернет-трафіку на 180 днів;
  • 2024 ГБ інтернет-трафіку на 365 днів.

Важливо уточнити, що взяти участь в акції можуть всі індивідуальні абоненти компанії, окрім користувачів тарифів "Єдиний" та "Гаджет" з пакетом послуг "Безпека". Повторне замовлення доступно трьома різними способами: у мобільному додатку My lifecell, на офіційному сайті компанії та за номером *700#.

Перенесення номерів до мережі lifecell

Мобільний оператор зробив заяву щодо послуги Mobile Number Portability (MNP), яка дозволяє перейти на обслуговування до іншої компанії з повним збереженням номеру. Тобто всі цифри, разом із кодом оператора, не зазнають змін.

З огляду на проблеми в мережі Київстар, які виникли через хакерську атаку, чимало українців хотіли скористатися можливостями MNP. Але з 12 грудняі станом на 22 число місяця послугу не відновили. Причому проблеми спостерігаються не з боку lifecell.

"Абоненти, які залишають заявки на портацію до lifecell, можуть не отримувати сервісні повідомлення та SMS-підтвердження, оскільки наразі не до кінця вирішені технічні проблеми на стороні іншого оператора",йдеться у сповіщенні на сайті компанії.

Лише після опрацювання пошкоджень, що виникли внаслідок кібератаки, оператор зможе підтвердити заявки на перенесення та прийняти нових клієнтів у мережу. Такі ж проблеми існують з сервісом національного роумінгу, який наразі недоступний українцям із SIM-картою Київстару.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що lifecell змінить вартість популярного тарифу і розповідав, якою буде нова ціна для абонентів. Також ми повідомляли, що санкції дісталися до ще одного мобільного оператора.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.