Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Дантес залишився без роботи через Коломойського: "Конфлікт інтересів"

Український співак не візьме участь у різдвяному шоу, бо посміявся з людей, які хотіли взяти олігарха на поруки

Фото: УНІАН, скриншот. Колаж: Pro Гроші

Дантеса не взяли у різдвяне шоу через Ігоря Коломойського

Фото: УНІАН, скриншот. Колаж: Pro Гроші

Співак, телеведучий і блогер Дантес не буде зніматися у різдвяному шоу, яке транслюватимуть на телеканалі 1+1. Виявилося, що йому відмовили в участі через жарти на адресу деяких працівників "плюсів", коли ті запропонували взяти на поруки бізнесмена Ігоря Коломойського.

Про це він розповів у сторіз на власній сторінці в Instagram.

Співак назвав ситуацію конфліктом інтересів і зауважив, що український шоубізнес оживає, маючи на увазі повернення приватного впливу на дії та рішення. Дантес вирішив не конкретизувати, який канал відкликав запрошення на зйомки, але оприлюднив причину відмови.

"Мене запросили, просили звільнити дати на різдвяну зйомку на одному каналі (назву сховаю). За тиждень скіпнули через те, що сміявся з людей, які брали Коломойського на поруки. Бо конфлікт інтересів", – написав він.

Нагадаємо, під час засідання Київського апеляційного суду один з адвокатів Коломойського повідомив, що керівництво та деякі співробітники телеканалу 1+1 заявили про готовність взяти олігарха на поруки. Серед ініціаторів були Алла Мазур, Юрій Горбунов і Наталя Мосейчук.

Коли новина розповсюдилася, Дантес бурхливо відреагував на неї в Twitter: "Мосейчук, Ткаченко, Мазур та інші хочуть взяти на поруки Коломойського. Пхаааааахххааа. Це найсмішніший анекдот, який я чув. Єдине – це, бляха, не анекдот!".

Власне, саме цей пост позбавив ведучого участі в різдвяному шоу. Що цікаво, туди запросили Мішу Кацуріна, до якого пішла колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва. В мережі вже жартують, що саме це справжній конфлікт інтересів, а зовсім не жарт кількамісячної давнини.

Міша Кацурін на зйомках різдвяного шоу від телеканалу 1+1
Міша Кацурін на зйомках різдвяного шоу від телеканалу 1+1
Фото: Скриншот: Pro Гроші

У чому звинуватили Ігоря Коломойського

На початку вересня 2023 року Служба безпеки України повідомила олігарху Ігорю Коломойському про підозру в шахрайстві та відмиванні коштів. Його звинуватили в умисному присвоєнні понад пів мільярда гривень протягом 2013-2020 років. За даними слідства, бізнесмен використовував інфраструктуру підконтрольних банківських установ, щоб вивести кошти за кордон.

Пізніше з’явилися нові подробиці від Національного антикорупційного бюро України. Правоохоронці з’ясували про причетність Коломойського до заволодіння 9,2 мільярдами доларів ПриватБанку. Ці гроші він нібито легалізував за допомогою офшорної компанії, в якої банк викупив облігації за завищеною ціною.

Наразі бізнесмена тримають під вартою, запобіжний захід у вигляді перебування в СІЗО продовжили до 26 січня. Водночас існує альтернативний варіант – заплатити заставу в розмірі 3,7 млрд гривень.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що на аукціонах розпродають майно Коломойського. Також ми повідомляли, що Ігор Коломойський хоче змінити заставу і розповідали, чи вдасться адвокатам добитися свого.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.