Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Київстар покращив умови кількох тарифів: що зміниться для клієнтів

Мобільний оператор періодично вдається до оновлень тарифних пропозицій, аби задовольнити потреби абонентів і забезпечити їх більшими можливостями

Фото: volynnews.com, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Київстар вніс зміни у деякі тарифні плани

Фото: volynnews.com, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Київстар попередив українців про певні зміни у кількох тарифних планах. Вони повинні сподобатися абонентам, оскільки передбачають збільшення пропозицій у пакетах послуг. Також деякі тарифи компанія заархівує з огляду на невеликий попит серед користувачів.

Про це повідомила пресслужба Київстару на офіційному сайті.

Нововведення торкнуться таких тарифних планів:

  • ТВІЙ Новий;
  • ТВІЙ Улюблений;
  • Без меж lite;
  • Київстар Дзвінки 2018;
  • Дзвінки без меж;
  • Без меж lite+.

З 11 грудня ті українці, які під’єднані до перших двох тарифних планів, матимуть змогу самостійно обрати і замовити одну з Суперсил на вибір. У переліку доступних будуть 5 ГБ для мережі Інтернет, 100 хвилин для розмов з абонентами інших мобільних операторів України та 100 додаткових SMS. Суперсила буде повністю безплатною за умови вчасної оплати пакету послуг.

У тарифі "Без меж lite" збільшили кількість мегабайт і хвилин на розмови. Клієнти Київстару матимуть 5 ГБ для звичайного доступу в мережу та 5 ГБ зі спеціальною Суперсилою. Також кожного місяця їм надаватимуть безлімітну кількість хвилин для дзвінків на номери Київстару та 100 хвилин – на номери інших операторів.

Плюс компанія вирішила архівувати застарілі тарифи, зокрема, "Київстар Дзвінки 2018", "Дзвінки без меж" і "Без меж lite+". Тож вони стануть недоступними для нового під’єднання. Абоненти, які користуються цими пропозиціями, перейдуть на оновлений тариф "Без меж lite" або будуть самостійно обирати пакет, який їм сподобається.

Стосовно всіх змін клієнти Київстару будуть проінформовані через повідомлення SMS.

Українцям повернули популярний тариф

Мобільний оператор вирішив повернути абонентам можливість онлайн-під’єднання тарифного плану "LOVE UA На максимум". Раніше це дозволялося лише відвідувачам фізичних магазинів компанії. Тепер же українці з передплаченим зв’язком також можуть скористатися вигідними умовами.

Пакет послуг коштує 175 грн на 4 тижні та надає такі можливості:

  • 15 ГБ мобільного інтернету;
  • 2 500 МБ у роумінгу;
  • безліміт на дзвінки в мережі Київстар;
  • 150 хв на розмови з абонентами інших операторів.

На вибір є кілька Суперсил без доплат, зокрема, можна замовити додатково 15 ГБ для доступу в Інтернет. А з 5 грудня всім абонентам тарифу дозволять застосувати Суперсилу "Соцмережі та месенджери". З нею не витрачаються мегабайти при перегляді багатьох месенджерів і застосунків, тобто можна економити трафік.

Якщо ви вперше скористаєтеся тарифом, то візьмете участь у розіграші "Шалений драйв". Ця акція забезпечить абонентів знижкою на перші 4 оплати тарифного плану.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ще один мобільний оператор під санкціями та розповідав, чому хочуть конфіскувати активи Київстару. Також ми повідомляли, які тарифи Київстару будуть недоступні з 31 жовтня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.