Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Київстар попередив абонентів про зміни: до чого готуватися з 1 грудня

Зміни торкнуться всіх абонентів передплаченого зв’язку, адже статистика говорить про велику популярність тарифу серед клієнтів

Фото: podolyany.com.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Київстар дозволить абонентам замовляти популярний тариф

Фото: podolyany.com.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Мобільний оператор вирішив повернути клієнтам під’єднання популярного тарифу "LOVE UA На максимум". З 1 грудня всі абоненти передплаченого зв’язку матимуть змогу скористатися його умовами за вигідною ціною. А новим клієнтам Київстару передбачена знижка на оплату.

Про це йдеться на офіційному сайті оператора.

За даними компанії, протягом 2022 року тариф обрало 50% абонентів, що говорить про надзвичайну популярність серед українців. З огляду на це Київстар поверне можливість під’єднати послугу, оскільки до 1 грудня пакет доступний клієнтам лише у фізичних магазинах мобільного оператора.

Новим абонентам також покращили умови: вони зможуть взяти участь в акції "Шалений драйв" і забезпечити себе знижкою на перші 4 оплати тарифного плану.

В межах пакету послуг будуть доступні кілька Суперсил:

  • з 29 листопада для чинних користувачів "LOVE UA На максимум" – 15 ГБ додатково;
  • з 5 грудня для всіх абонентів тарифу – Соцмережі та месенджери (надає доступ до багатьох месенджерів і застосунків без тарифікації).

Тарифний план коштує 175 грн на 4 тижні та забезпечує користувачів 15 ГБ мобільного інтернету, 2 500 МБ у роумінгу, безлімітом на дзвінки в мережі Київстар, 150 хв на розмови з абонентами інших операторів.

Нагадаємо, клієнти компанії, які хочуть перейти на тариф "LOVE UA Світло", повинні зробити це до 30 листопада включно. Адже вже з наступного місяця під’єднання стане неможливим.

Київстар запустив кілька нових тарифів

Раніше ми розповідали, що компанія враховує потреби клієнтів і регулярно змінює умови користування тарифами. Деякі скасовує з огляду на їхню незатребуваність, а якісь запускає, очікуючи великого напливу абонентів. Так, з 25 жовтня стала доступна нова лінійка під назвою "Бізнес UA" з п’ятьма різними пакетами послуг.

Вони стануть у пригоді підприємцям, адже надають корисні можливості для спілкування. Назви та ціни тарифів такі:

  • Ідея – 200 грн/міс.;
  • Мета – 300 грн/міс.;
  • Баланс – 400 грн/міс.;
  • Швидкість – 600 грн/міс.;
  • Масштаб – 1 000 грн/міс.

З першого погляду може здатися, що вартість не відповідає пропозиціям, але наповнення тарифів змушує змінити враження. Наприклад, клієнти матимуть збільшений Інтернет-трафік і навіть безліміт в деяких пакетах. Плюс їм доступні дві безплатні Суперсили на вибір і роумінг у 27 країнах Європи.

Новим корпоративним абонентам, які одразу перейдуть на будь-який тариф із лінійки, нададуть знижку в розмірі 50% на оплату протягом 6 місяців. До речі, на один пакет можна під’єднати велику кількість номерів, що необхідно бізнесу для ефективної організації робочих моментів.

Раніше сайт Pro Гроші писав, від якої послуги повністю відмовився Київстар з 31 жовтня. Також ми повідомляли, що ще один мобільний оператор під санкціями та розповідали, чому хочуть конфіскувати активи Київстару.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.