Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Софія Морозюк в "банді" Гринкевича? У скандальній справі спливло ім'я молодої художниці

Розповідаємо, яке майно вдалося виявити у скандального львівського бізнесмена та як до цього причетна українська художниця Софія Морозюк

Фото: УНІАН, скріншот. Колаж: Pro Гроші

Нерухомість Ігоря гринкевича записана на художницю Софію Морозюк

Фото: УНІАН, скріншот. Колаж: Pro Гроші

Державне бюро розслідувань (ДБР) зробило запит до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), щодо розшуку активів скандального львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича.

Виявилося, що майже всі члени його родини володіють певними активами (нерухомістю, землями тощо), зокрема, йдеться й про наречену його сина Романа – українську художницю Софію Морозюк.

В АРМА оприлюднили перелік розшуканих активів, якими володіє скандальний бізнесмен та його родина.

Стало відомо, що у власності Ігоря Гринкевича є різні типи нерухомості, земельні ділянки, автомобілі преміумкласу та навіть зброя.

Розшукані активи львівського бізнесмена

  • Житлова нерухомість – 17 (з яких 3 квартири знаходяться у власності дружини Світлани Гринкевич, 1 квартира у власності Ярини Гринкевич, 1 квартира у власності зятя Мар’яна Шведа та 2 квартири у власності нареченої сина Романа – Софії Морозюк).
  • Нежитлова нерухомість – 7 (одна з яких знаходиться в центрі Києва).
  • Земельні ділянки – 18 (значні ділянки належать самому бізнесмену та його сину Роману у Вишгородському районі Київської області).
  • Автомобілі преміумкласу – 9.
  • Частки в статутному капіталі – 14 731 625 грн.
  • Зброя – 12.
  • Майнові права інтелектуальної власності – 3.

Художниця Софія Морозюк "досягла усього сама"

Після того, як довкола родини Гринкевичів розгорівся корупційний скандал, наречена Романа Гринкевича, сина львівського бізнесмена, художниця Софія Морозюк заявила, що вона сама "зробила своє ім'я".

Дівчина розповідала, що за період стосунків з Романом бізнесмен зробив їй лише два подарунки, все ж інше художниця купувала самостійно.

Однак, коли стали відомі подробиці щодо розшуканих активів Ігоря Гринкевича, виявилося, що там фігурує й ім'я Софії Морозюк, на котру записана житлова нерухомість.

Українці обурені такою позицією молодої художниці, яка намагалася усім довести, що не має жодного відношення до корупційних схем родини львівського бізнесмена, та висловили свою думку під одним з її постів в Instagram.

"А 2 арештовані квартири – це теж сама? А чого тоді арештували? Чи просто не знала, за які кошти вони купуються?", – йдеться в одному з коментарів.

 | Фото: Скріншот
 | Фото: Скріншот
 | Фото: Скріншот
 | Фото: Скріншот

Коментарі під постом Софії Морозюк

Фото: Скріншот

Коментарі під постом Софії Морозюк

Фото: Скріншот

Коментарі під постом Софії Морозюк

Фото: Скріншот

Коментарі під постом Софії Морозюк

Фото: Скріншот

Під постом Софії Морозюк українці, які бачили рекламу виставки "Мазня" на торговому центрі Gulliver, також пишуть, що не розуміють, чому ТРЦ відмовився демонструвати на своїх бордах інформацію про військових в полоні, однак рекламу молодої художниці навіть не забарилися виставляти.

Реклама художниці на ТРЦ Gulliver
Реклама художниці на ТРЦ Gulliver
Фото: Скріншот

Дівчина зловила велику хвилю "хейту" коли заявила, що "зробила себе сама" та не отримувала від свого нареченого багато подарунків. Однак зараз, коли її ім'я фігурує в арештованих активах львівського бізнесмена, цей "хейт" обрушиться на художницю з новою силою.

Раніше ми розповідали, що у Міноборони дозволили Гринкевичу постачати товари для ЗСУ. Також ми писали, як художниця Софія Морозюк поставила під питання свою кар'єру після скандалу довкола Гринкевичів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.