Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Українцям різко знизили тарифи на поштову доставку: які тепер ціни в Meest

Послуги компанії стали більш доступними для українців і коштують дешевше ринкових орієнтовно на 30%

Фото: Meest/Facebook, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Meest Пошта знизила вартість міжнародних відправлень

Фото: Meest/Facebook, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Поштово-логістичний оператор "Meest Пошта" знизив вартість міжнародних доставок у чотири країни: Сполучені Штати Америки, Польщу, Німеччину та Канаду. Це найпопулярніші напрямки, на які є стабільний попит. В умовах повномасштабної війни це не дивно, враховуючи, скільки українців виїхали за кордон.

Деталі повідомили на офіційному сайті компанії.

Якщо порівняти з середніми ринковими цінами, то вартість відправлення у Польщу та Німеччину впала орієнтовно на 30%. А послуги доставки в США стали дешевшими на 40%. Наприклад, мінімальна сума, яку доведеться заплатити за транспортування посилки в Польщу, становить лише 200 грн, а далі розмір збільшується залежно від габаритів та інших факторів.

Аналогічна послуга в Німеччину коштує 690 грн – за вагу до 4 кг у коробці 39*23*20 см. Також можна попередньо обрати зручний варіант доставки: на склад Hermes чи персонально до дверей кур’єром.

Що стосується Америки, що ціни починаються від 610 грн за посилку до 1 кг, хоча раніше доводилося віддавати 1 090 грн. Meest Пошта обіцяє доставити вантаж на вказану адресу за 11-17 днів. Інші тарифи на відправлення такі:

  • 2 кг – 870 грн;
  • 5 кг – 1 710 грн;
  • 10 кг – 3 240 грн.

Доставка в Канаду коштує від 650 грн. Враховуючи вагу, ціна може становити 860 грн за 2 кг, 1 710 грн за 5 кг, 2 880 грн за 10 кг. Причому сума включає усі митно-брокерські послуги, отже клієнти впевнені, що не буде жодних додаткових нарахувань, які збільшать загальну вартість. Терміни доставки – до 14 календарних днів.

"Зниження тарифів – це великий, але точно не останній крок на нашому шляху до забезпечення українців зручним сервісом",повідомила прес-служба компанії виданню RAU.

Відділень Нової пошти більшає по світу

Ще один український поштовий оператор радує нововведеннями, але іншого характеру. Нова пошта продовжує збільшувати кількість відділень по всьому світу, щоб нашим громадянам за кордоном було зручно відправляти та отримувати посилку. Відтепер Nova Post запрацювала в Мілані, це взагалі перший пункт, який відкрили в Італії.

Клієнти можуть замовляти послуги доставки вантажів до 100 кг, а термін очікування становить 5 днів. Щоб відправити документи, необхідно заплатити 21 євро, а максимальна фіксована сума – 45 євро за посилку до 30 кг. Далі вартість збільшується на 1,7 євро залежно від ваги.

У планах компанії – відкрити нові відділення також у Неаполі та Римі, щоб полегшити обслуговування та покращити сервіс. Загалом по всьому світу функціонують 80 Nova Post, а наступного року мережу розширять на всі країни Європи.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що українці відправлятимуть посилки по-новому та розповідав, що цікавого запланувала Нова пошта. Також ми повідомляли, де відкриють відділення Нової пошти уже найближчим часом.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.