Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Бій Усика та Ф'юрі – для спортсменів запровадили "драконівське" правило

Голова головного управління з питань розваг Саудівської Аравії заявив, що отримав певні гарантії від обох боксерів

Фото: rtfight_com, pexels. Колаж: Pro Гроші

Бій має відбутися 18 травня

Фото: rtfight_com, pexels. Колаж: Pro Гроші

Для бою між володарем титулів WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) запровадили нове правило. Сам бій пройде 18 травня, однак якщо спортсмени відмовляться виступати, то мають заплатити чималий штраф.

Про це повідомляє джерело MMAFighting.

Голова головного управління з питань розваг Саудівської Аравії Турки Аль аш-Шейх заявив про те, що штраф за скасування заплатять особисто самі спортсмени, а не організатори.

"Остання спроба, коли ми можемо провести бій. Я маю гарантії від обох бійців. Це 10 мільйонів доларів. Якщо хтось відмовиться від поєдинку, то цю суму отримає суперник. 10 мільйонів виплатять не організатори. Гроші надійдуть з їхнього особистого рахунку", – зазначив Аль аш-Шейх.

Що відомо про бій

Від самого початку бій планували провести 17 лютого. Однак пізніше стало відомо, що Ф'юрі 2 лютого отримав травму під час підготовки до поєдинку проти Усика, а для відновлення йому знадобиться близько трьох місяців. Після цього захід офіційно перенесли на 18 травня, але з певними умовами, аби спортсмени точно вийшли на ринг, як це і планувалось.

Усику з дочкою блогер поставив незручне питання

Раніше ми вже розповідали про те, що боксер разом із донькою Єлизаветою розповіли про те, скільки коштує їхній одяг відомому блогеру Ніколасу Кармі. Чоловік зізнався, що вдягається не досить дорого. Ба більше, іноді навіть може купити підробки відомих брендів, як, наприклад, сталося із годинниками.

За словами спортсмена він носить китайські Rolex для шульги, що він купив у Туреччині за 100 доларів. А от найдорожче в його образі коштувала сумка, а саме близько 2 000 доларів.

Більше інформації, а також відео, ви можете знайти в нашому матеріалі.

Як Усик фінансово підтримує ЗСУ

Також ми вже розповідали про те, що за словами мера Києва Віталія Кличка, він особисто переконував Усика не відмовлятися від боксерської кар'єри заради служби в армії.

"Я переконував Олександра, що він буде набагато ефективнішим і кориснішим для нашої держави, коли використовуватиме спортивну трибуну для донесення й посилення сигналів України", — зазначив Кличко.

Все-таки Олександр Усик прислухався до слів колись легендарного боксера та залишився у спорті. Однак спортсмен і надалі продовжує постійно допомагати українській армії. Наприклад, Кличко запевняє, що Олександр Усик не публічно донатить на допомогу нашим захисникам чималі гроші. Їхня сума на сьогодні вже склала понад 150 мільйонів гривень, сказав мер Києва.

Більше про це читайте тут.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям.Також дізнавайтеся про найпопулярніші способи отримання пасивного доходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.