Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Ощадбанк попередив клієнтів про нові правила: що зміниться з 1 грудня

Планується, що нововведення покращить взаємодії між банком та його клієнтами

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ощадбанк вводить нові правила для клієнтів

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Державний банк "Ощадбанк" готується внести ряд інновацій, спрямованих на поліпшення обслуговування своїх клієнтів. Зміни будуть впроваджені вже з 1 грудня 2023 року.

Про це повідомляється на сайті фінансової установи.

Що зміниться в Ощадбанку з 1 грудня

Зміни, які будуть введені, охоплять тарифи за обслуговування рахунків, зокрема зарплатних карток банку. Однією з ключових нововведень є скасування комісії за P2P-перекази для карток, емітованих в межах ТП "Зарплатний", через веб- та мобільний банкінг Ощад 24/7 на інші картки Ощадбанку. Це стане кроком у напрямку полегшення фінансових транзакцій для клієнтів фінансової установи.

Паралельно з цим, здійснення грошових переказів на інші платіжні картки "Ощадбанку" у мобільному банкінгу буде проводитися без стягнення комісії. Такі інновації сприятимуть зручності клієнтів та стимулюватимуть використання мобільного банкінгу для реалізації фінансових операцій.

Крім того, представники фінансової установи підкреслили важливість ознайомлення клієнтів з деталями нововведень. Детальна інформація про тарифи доступна на офіційному сайті банку або може бути отримана в найближчому офісі.

В Ощадбанку змінили умови кредитування

У вересні цього року, уряд України вніс зміни до програми "Доступні кредити 5−7−9%" через економічні виклики. Ощадбанк відреагував на це та впровадив певні корективи до умов кредитування.

Зміни спрямовані на надання підтримки регіонам, що постраждали від військових дій. Компаніям, що зазнали руйнувань або втрат, пропонуються сприятливі умови кредитування:

  • 1% на перші два роки;
  • 5% для інвестицій з третього року;
  • 3% для оборотного капіталу.

Ліміт фінансування підприємств з прифронтових регіонів збільшено до 150 млн грн. Для компаній, що вже адаптувались, процентні ставки залишаються на рівні 7% або 9% для інвестицій та 13% для фінансування оборотних коштів.

Раніше ми повідомляли, що деякі українці можуть претендувати на грант у розмірі 30 тисяч євро від Ощадбанку. Також ми писали, що український банк змінив правила обміну старих доларів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.