Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Масштабний збій у "Дії" – найкращі меми від українців (фото)

Замість 800 запитів за секунду, як було під час голосування у Нацвідборі торік, застосунок отримав 15 000 запитів

Фото: "Дія". Колаж: Pro Гроші

У "Дії" стався масштабний збій

Фото: "Дія". Колаж: Pro Гроші

Під час певних проблем та збоїв у застосунках, які можуть відбуватися час від часу, більшість українців не починають негативно реагувати на ці ситуації, а навпаки створюють меми та зі сміхом говорять про те, що сталося. Так відбулося і тоді, коли застосунок "Дія" через велику кількість користувачів, перестав працювати.

Про це йдеться в Telegram-каналі "Дія".

Деякі українці намагалися максимально висміяти цю ситуацію та поставитися до неї з гумором.

 | Фото: Дія
 | Фото: Дія
 | Фото: Дія
 | Фото: Дія
 | Фото: Дія

Фото: Дія

Фото: Дія

Фото: Дія

Фото: Дія

Фото: Дія

Дехто навіть проявив "творчість", аби підтримати застосунок та побажати якнайшвидшого одужання. В цей час люди навіть вигадували молитви для "Дії",

 | Фото: Дія
 | Фото: Дія

Фото: Дія

Фото: Дія

Також певна частина українці розділились, адже хтось з нетерпінням чекав, аби проголосувати за свого фаворита на Нацвідборі, а хтось не міг зрозуміти, чому "Дія" не функціонує на всі 100%.

 | Фото: Дія
 | Фото: Дія

Фото: Дія

Фото: Дія

"Народна творчість наше все — у піснях та мемах. 15 000+ запитів у "Дії" за секунду. Дякуємо, що ви з нами, і щиро перепрошуємо за незручності", – відповіли представники застосунку українцям.

Що відомо про збій

Під час голосування в фіналі Нацвідбору на "Євробачення", яке відбулося 3 лютого, у застосунку "Дія" через перевантаження почалися труднощі з роботою. Для цього в застосунку треба натиснути "Сервіси" та обрати "Опитування", після чого вибрати з 11 кандидатів.

"Порівняно з минулим роком ми збільшили потужності в 5 разів (а запитів надійшло більше у 20 разів). І тому виникла величезна черга. Перепрошую за цю ситуацію. Ми зробимо детальний розбір, аналіз та впровадимо організаційні зміни, щоб бути готовими до схожих хвиль трафіку", – повідомив віцепрем'єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Та станом на 4 лютого, 09:45, у деяких українців "Дія" вже почала нормально функціонувати без певних проблем.

Соціальна допомога в "Дії"

Станом на зараз, якщо скористатися "Дією", можна оформити наступні соціальні послуги:

  • допомогу при усиновленні дитини – для батьків, які усиновили дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування;

  • допомогу людині, яка доглядає за хворою дитиною без встановлення інвалідності – для батьків, усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікуна, піклувальника, який доглядає за дитиною;

  • допомогу людям з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, яка призначається на весь час інвалідності;

  • допомогу на дитину одинокій матері або батьку – для одиноких усиновлювачів чи одиноких мати або батька, які не перебувають у шлюбі.

Детальніше про це можна прочитати у нашому матеріалі.

Раніше ми писали, які нові військові облігації з'явилися у "Дії". Також ми розповідали, як купувати чи продавати автомобілі в "Дії".

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.