Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Смартфон більше ніколи не буде розрядженим: який повербанк з'явився на ринку

Компанія Philips представила повербанк, який може заряджати техніку усього лише за 20 хвилин

Фото: Unsplash, Скріншот. Колаж: Pro Гроші

Компанія Philips створила надпотужний повербанк для ноутбуків та смартфонів

Фото: Unsplash, Скріншот. Колаж: Pro Гроші

На ринку електроніки з'явився новий повербанк, завдяки якому можна заряджати не тільки смартфони, а навіть ноутбуки. Виріб представила компанія Philips.

Про це пише Gizmochina.

Аксесуар отримав батарею, ємкість якої становить 27 тисяч мАг. На відміну від більшості повербанків, які наразі доступні для покупки, цей можна використовувати для підзарядки не тільки смартфонів, але й ноутбуків. Якщо ж одночасно використовувати два порти USB Type-C, то вони видаватимуть по 65 Вт кожен.

Новий повербанк підтримує швидку зарядку до 140 Вт
Новий повербанк підтримує швидку зарядку до 140 Вт
Фото: Скріншот

До того ж новий повербанк тримає швидкість заряду на 140 Вт, і це рекорд станом на сьогодні, оскільки зарядити батарею з 0 до 100% можна лише за 20 хвилин.

Важливо, що об'ємна батарея аж ніяк не впливає на габарити повербанка. Так, вони складають всього 154,6 x 52,8 x 49,5 мм. Це значить, що зарядний пристрій можна носити з собою куди завгодно. Його корпус металевий, а на лицьовій панелі є невеликий екран, на якому відображається, скільки заряду залишилося в батареї.

Чи можуть купити українці

Новинка від Philips доступна покупцям у Китаї. Там придбати повербанк можна за 599 єна (майже 3 тисячі гривень). Ймовірно, за деякий час пристрій можна буде замовити на AliExpress та на інших маркетплейсах. Крім самого повербанка, покупцю надають акумулятор і кабель USB Type-C потужністю 140 Вт.

Як зарядити телефон без світла

Якщо під рукою нема повербанка, то можна зарядити смартфон від ноутбука. Заряджати телефон доведеться довго, зате буде змога користуватися усіма його важливими функціями. Ще один – зарядка від колонки. Якщо вдома є потужна колонка, то можна узяти кабель та підключити її до телефону.

Наступний ефективний спосіб – автомобіль. Якщо у вас чи ваших сусідів є транспортний засіб, зарядити телефон буде простіше, адже автомобільну зарядку має кожен автовласник.

Що варто мати кожному українцю через війну

Громадянам потрібно подбати про те, щоби вдома були товари, які знадобляться якщо надовго зникне світло чи газ. Тож декому можуть знадобитися:

  • ліхтарики;
  • свічки;
  • сірники;
  • тепловентилятори;
  • маленькі портативні електро та газові плити.

Раніше сайт Pro Гроші пояснював, як правильно обрати повербанк для смартфонів. Також ми розповідали, як максимально довго залишатися на зв'язку у випадку надзвичайної ситуації.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.