Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Скільки коштує підписка на Netflix: ціни за базовий, стандартний та преміум тарифи в Україні

Популярний стрімінговий сервіс пропонує гнучкі тарифи, які враховують потреби різних користувачів

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Розповідаємо про вартість підписок на Netflix

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Netflix є одним із найбільших стрімінгових сервісів у світі, який пропонує широкий вибір контенту, від популярних серіалів до блокбастерів і документальних фільмів. Підписка на нього дозволяє користувачам насолоджуватися найновішими та класичними творами світового кіно та телебачення. Проте, перш ніж вибрати тариф, важливо розібратися в цінах та функціоналі сервісу.

Редакція Pro Гроші пропонує дізнатися скільки доведеться заплатити за базовий, стандартний та преміум тарифи в Україні. Для цього ми скористалися даними сайту Netflix.

Базовий тариф


Базовий тариф є найбільш доступним, але також обмежує користувачів в деяких можливостях. Вартість базового тарифу складає 4,99 євро на місяць (208 гривень). За цю ціну користувач отримує можливість дивитися контент на одному пристрої та в стандартній роздільній здатності.

Стандартний тариф


Стандартний тариф є середньою опцією та охоплює деякі додаткові можливості порівняно з базовим. Ціна підписки становить 7,49 євро на місяць (313 гривень). За цю суму користувач отримує можливість одночасно переглядати контент на двох пристроях, а роздільна здатність збільшується до 1080p.

Преміум тариф


Преміум тариф є найбільш розширеним і коштує 9,99 євро на місяць (418 гривень). Він надає користувачам ще більше можливостей. Підключаючи цей тариф користувач отримує:

  • можливість одночасно переглядати контент на чотирьох пристроях;
  • роздільна здатність 4K+HDR, що забезпечує високу якість зображення.

Що важливо врахувати обираючи тариф


При виборі тарифу на Netflix важливо враховувати власні потреби та пристрої, на яких ви збираєтеся користуватися сервісом. Якщо вам достатньо одного пристрою та стандартної роздільної здатності, базовий тариф може бути оптимальним варіантом.

У разі, якщо ви користуєтеся Netflix на кількох пристроях або прагнете отримати максимально високу якість зображення, вибір преміум тарифу буде найбільш обґрунтованим. Однак, важливо зазначити, що купуючи будь-яку підписку на цьому сервісі ви гарантовано отримаєте:

  • перегляд фільмів та серіалів без реклами;
  • необмежений перегляд улюблених стрічок;
  • рекомендації, які підбиратимуться лише для вас на основі ваших вподобань;
  • можливість перейти на інший тариф або ж скасувати підписку в будь-який момент.

Тому, уважно ознайомтеся з функціоналом та вартістю кожного тарифу, й оберіть той, що більше підходить. А далі, ви зможете переглядати улюблені фільми та серіали.

Раніше ми повідомляли, що Київстар скасував плату за тарифні плани всім абонентам. Також пропонуємо дізнатися, яка компанія пропонує найвигідніші тарифи для Інтернету.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.