Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

АТБ, Варус та Сільпо: які новорічні продукти найвигідніше купувати в цих супермаркетах

Перед Новим роком редакція сайту Pro Гроші вирішила дізнатися, скільки коштують продукти в популярних супермакетах України

Фото: УНІАН, Pro Гроші. Колаж: Pro Гроші

Ціни на новорічні товари в популярних супермаркетах України

Фото: УНІАН, Pro Гроші. Колаж: Pro Гроші

За кілька днів українці будуть зустрічати 2024 рік, а разом зі святами на нас чекає не приємний сюрприз – новорічні зміни у цінах на продукти. Традиційно перед святами супермаркети переглядають вартість товарів, особливо тих, які найчастіше з'являються на святковому столі. Солодощі, оселедець, курка, шпроти та фрукти – це всі невід'ємні складові новорічного застілля.

Редакція сайту Pro Гроші вирішила допомогти українцям зорієнтуватися в ціновому діапазоні та розглянула актуальні ціни на новорічні продукти в трьох популярних супермаркетах – АТБ, Варус та Сільпо. Завдяки цій інформації, ви зможете придбати товари за вигіднішими цінами.

Скільки коштують мандарини


Один із символів Нового року – мандарини. Середня вартість цього плоду становить 61,61 грн/кг. Проте, порівнюючи з листопадом, коли вони коштували 48,59 грн/кг, ми бачимо зростання цін на 13,02 гривень. АТБ пропонує мандарини за 64,95 грн/кг, у Варусі ціна становить 66,90 грн/кг, а в Сільпо – 53,00 грн/кг.

Ціни на оселедець


Середній цінник на слабосолений оселедець становить 135,93 гривні за кілограм. Українці можуть придбати рибу в супермаркетах за доволі різною вартістю:

  • АТБ – 158,89 грн/кг;
  • Варус – зі знижкою 99,90 грн/кг (звичайна ціна 139,90 грн/кг);
  • Сільпо – 109,00 грн/кг.

Яка вартість шпрот


Середня вартість шпротів Riga Gold в маслі становить 74,95 гривні за 160 грамів, але ціна може змінюватися в різних мережах. У Варусі такої позиції немає, але є різноманіття інших варіантів за цінами від 33,90 до 79,90 гривень. Тоді як АТБ пропонує шпроти за 68,40 грн/кг, в Сільпо – за 81,49 грн/кг.

Які ціни встановили супермаркети на курку


Якщо ви плануєте приготувати запечене курча на святковий стіл, то варто ознайомитися з цінами в різних супермаркетах. У Сільпо охолоджену курку можна купити за 199,00 грн/кг, в АТБ – по акції за 87,59 грн/кг, а у Варусі пропонують курку табака за 127,90 грн/кг.


Зверніть увагу, що ціни можуть змінюватися залежно від акцій та пропозицій в конкретних магазинах. Рекомендуємо уважно стежити за оновленнями та розкладом акцій у ваших улюблених супермаркетах.

Раніше ми повідомляли, які страви можна приготувати на святковий стіл, та скільки вони коштують в магазинах. Також пропонуємо дізнатися, скільки потрібно заплатити за святкові страви з ресторану.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.