Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Оплата проїзду стане зручнішою: ПриватБанк презентував нову послугу

Завдяки мобільному додатку бізнес може приймати безготівкові платежі, не використовуючи додаткове устаткування

Фото: скриншот/YouTube. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк запустив "Термінал" для перевізників

Фото: скриншот/YouTube. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк презентував українцям нове мобільне платіжне рішення. Воно працює на базі додатку "Термінал" і призначене для перевізників. Суть нововведення – запропонувати бізнесу зручний інструмент для прийому платежів, а користувачам громадського транспорту – доступний і швидкий варіант оплати проїзду.

Про це розповіла пресслужба ПриватБанку.

Застосунок "Термінал" працює за технологією Visa Tape to Phone. Це означає, що підприємці отримують кошти від клієнтів без використання додаткового оснащення, наприклад, POS-терміналів, зчитувачів карток, QR кодів тощо. Серед можливостей інструменту:

  • прийом безготівкових платежів;
  • фіксація грошових операцій за допомогою програмного PPO;
  • створення та фіскалізація чеків;
  • передавання інформації контролюючому органу та ін.

Це зручно та ефективно, тож ПриватБанк вирішив розповсюдити технологію на перевізників. Наразі послуга вже доступна для бізнесу, який займається громадськими перевезеннями, вона працює у маршрутних таксі Києва та області. Зокрема, можна безконтактно розплатитися у:

  • 20 автобусах маршруту №368 м. Контрактова – Боярка;
  • 18 автобусах маршруту №820 м. Контрактова – Вишневе;
  • 10 автобусах маршруту №805 м. Вокзальна – Вишневе.

Додаток "Термінал" функціонує на операційній системі Android та iPhone (запустили наприкінці жовтня поточного року), тож доступний для всіх. Його можна безперебійно використовувати навіть в умовах блекауту.

Після завершення презентації учасники мали змогу випробувати рішення на собі, діставшись до станцій Київського метрополітену маршрутними таксі, які приймають оплату за проїзд "Терміналом".

Безплатна послуга для представників бізнесу

Фінансова установа забезпечує підприємців послугою обслуговування зарплатних карток. Тобто бізнес може відкрити так званий зарплатний проєкт, чим забезпечить своїх співробітників прийманням щомісячного заробітку на картку ПриватБанку. За обслуговування встановлена комісія, вона дорівнює 0,25% та 0,50%, залежно від автономності зарахування коштів.

"Наразі більше половини українського бізнесу виплачують зарплату через ПриватБанк, адже сучасні технології дозволять значно спростити та автоматизувати процеси", – зауважив член правління Євген Заіграєв.

Але для клієнтів, які з 1 грудня 2023 року по 29 лютого 2024 року замовлять послугу, буде працювати пільговий тариф. Тобто розрахунково-касове обслуговування буде абсолютно безплатним цілий рік. А ще бізнес матиме покращений кредитний ліміт і картку рівня Platinum для керівників, якщо чисельність працівників становить понад 50 осіб.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк зробив безплатною важливу послугу та розповідав, на що не доведеться витрачати гроші. Також ми повідомляли, як повернути свої гроші, якщо ПриватБанк розірвав угоду без попередження.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.