Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

ПриватБанк скасував комісію для деяких клієнтів: за що можна не платити

Для підприємців важливо вчасно виплачувати працівникам зарплату та не втрачати багато коштів на банківській комісії

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк оновив тарифи для бізнесу на зарплатні проєкти

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк встановив нову пільгову пропозицію для представників бізнесу, яка стосується тарифу на зарплатний проєкт. Тобто плати за користування послугами банку, що займається зарахуваннями заробітних плат працівникам у межах одного підприємства.

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку на офіційному сайті.

Бізнес-клієнти можуть звертатися до фінансової установи, аби вона виплачувала оклади їхнім співробітникам на зарплатні картки. Традиційно таке розрахунково-касове обслуговування має певну комісію для підприємців, а саме:

  • пакет "Лояльний" – 0,25% (в разі зарахування через Приват24 для бізнесу) та 0,50% (зарахування через співробітників банку);
  • пакет "Класичний" – 0,40% та 0,50% відповідно.

Але пільговий тариф передбачає, що всі клієнти, які відкриють зарплатний проєкт у період з 1 грудня 2023 року по 29 лютого 2024 року, не платитимуть комісію за розрахунково-касове обслуговування цілий рік.

"На сьогодні більше половини українського бізнесу виплачують зарплату через ПриватБанк, адже сучасні технології дозволять значно спростити та автоматизувати процеси, що працює на ефективність бізнесу", – зауважив член правління фінустанови з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв.

У рамках послуги підприємці також отримують більший кредитний ліміт і безплатну картку рівня Platinum для керівників (якщо чисельність співробітників становить понад 50 осіб).

Безконтактний прийом платежів від ПриватБанку

Нещодавно для підприємців запровадили важливу та корисну функцію – здійснення безконтактних оплат через Tap to Pay на смартфонах iPhone. Потрібно лише мати мобільний додаток "Термінал" на операційній системі iOS, щоб отримувати від клієнтів кошти за товари і послуги.

"Ми раді запустити Tap to Pay на iPhone для підприємців та бізнесу будь-якого розміру – від роздрібних магазинів до перукарень і продуктових кіосків, таксистів і ринкових торговців", – зазначив голова правління ПриватБанку Герхард Бьош.

Це означає, що немає потреби встановлювати у магазині POS-термінал чи інше додаткове обладнання. Всі функції доступні в мобільному телефоні, що значно спрощує ведення діяльності. Необхідно лише:

  • завантажити додаток на смартфон з Apple App Store;
  • відкрити його та зареєструватися;
  • ввести суму покупки;
  • піднести телефон до банківської картки чи гаджета клієнта з безконтактною оплатою;
  • отримати кошти на рахунок.

Окрім цього, продавець може зареєструвати касову операцію, сформувати і видати чек, передати інформацію про транзакцію в контролюючий орган. Всі рутинні дії бізнесу зосередженні в одному місці.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк зробив безплатною важливу послугу та розповідав, на що не доведеться витрачати гроші. Також ми повідомляли, що ПриватБанк почав виплати за ще однією програмою.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.