Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

ПриватБанк скасував комісію за послугу – для кого запровадили нульовий тариф

Фінансова установи продовжила запроваджену раніше акційну пропозицію до кінця 2024 року

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк не братиме комісію з бізнесу за послугу виплати зарплат

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Бізнес-клієнти ПриватБанку, які мають найманих працівників і виплачують їм кошти на карти, можуть підключити зарплатний проєкт до 1 червня 2024 року та отримати нульовий тариф на розрахунково-касове обслуговування. Фінансова установа продовжила термін дії пільгової пропозиції.

Про це йдеться на офіційному сайті ПриватБанку.

Зарплатний проєкт – це можливість за лічені хвилини нараховувати кошти своїм співробітникам, керуючи відомостями і платежами безпосередньо у смартфоні. Як зауважив член правління ПриватБанку з питань малого і середнього бізнесу Євген Заіграєв, більше половини українських підприємців співпрацюють з установою і виплачують зарплати через банк.

"Адже сучасні технології дозволять значно спростити та автоматизувати виплату, що працює на ефективність бізнесу. Крім того, лише клієнти ПриватБанку мають унікальну можливість створювати, редагувати та копіювати зарплатні відомості прямо в телефоні", – констатував Заіграєв.

Таким чином, українці, які підключать послугу до початку червня поточного року, не платитимуть комісію за обслуговування проєкту. Тоді як традиційна плата в пакеті "Лояльний" становить:

  • 0,25% – якщо кошти зараховуються через "Приват24 для бізнесу";
  • 0,50% – в разі зарахування через співробітників фінустанови.

Варто додати, що комерційні підприємства, де працює більше 50 осіб, після відкриття зарплатного проєкту (без прив’язки до дати) отримують безплатну картку рівня Platinum для керівників.

ПриватБанк збільшив обсяги кредитування бізнесу

Раніше ми розповідали, що українські агропідприємства та фермери можуть отримати фінансування від банку на період посівної 2024 року. Аби підтримати аграріїв і сільське господарство, ПриватБанк збільшив обсяги кредитування бізнесу. Це допоможе забезпечити стабільну діяльність підприємців і покращити продовольчу безпеку в умовах повномасштабної війни.

"Для нас, як державного банку, вкрай важлива підтримка підприємств, які знаходяться у деокупованих регіонах, ми підтримуємо агробізнес разом з державною програмою "5-7-9%", Європейським Банком Реконструкції та Розвитку, USAID та страховою компанією "Універсальна", – розповів Євген Заіграєв.

Таким чином клієнти можуть отримувати додаткові переваги, зокрема, за рахунок кредитних гарантій, грантових програм, фінансових інструментів, страхування аграрних ризиків тощо. Щоб подати заявку на кредит, необхідно відвідати сторінку pb.ua/agro. Мінімальна сума грошового забезпечення становить 200 000 грн, а фіксована відсоткова ставка за програмою "5-7-9%" – 13% річних.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк запроваджує нововведення для бізнесу та розповідав, що зміниться для клієнтів з 1 березня. Також ми повідомляли, що клієнтам ПриватБанку стане ще простіше переказувати гроші з-за кордону.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.