Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

ПриватБанк збільшив обсяги кредитування бізнесу: хто та як може подати заявку

Український бізнес, який знаходиться в деокупованих регіонах, має змогу отримати підтримку від державного банку

Фото: УНІАН, ПриватБанк/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Агробізнес може отримати кредит на посівну від ПриватБанку

Фото: УНІАН, ПриватБанк/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Українські агропідприємства та фермери мають можливість отримати фінансування від ПриватБанку на посівну 2024 року. Державна фінансова установа збільшує обсяги кредитування для підтримки сільського господарства. Ця ініціатива має на меті забезпечити стабільну роботу та продовольчу безпеку в країні під час війни.

Про це повідомили в пресслужбі ПриватБанку.

Член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв повідомив, що банк розпочав активне фінансування посівної з лютого цього року, зосереджуючись на підтримці фермерів та малих агропідприємств. Він додав, що минулого року понад 4 тисячі українських фермерів та господарств змогли отримати більш ніж 12 мільярдів гривень.

"Ми кредитуємо, фермери працюють", – зазначив Заіграєв.

ПриватБанк намагається підтримати агробізнес, який знаходиться на деокупованих територіях, завдяки співпраці з державними та міжнародними організаціями. Банк приєднався до державної програми "5-7-9%", співпрацює з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку, USAID та страховою компанією "Універсальна". Це дозволяє клієнтам отримати додаткові переваги через:

  • фінансові інструменти;
  • кредитні гарантії;
  • грантові програми;
  • страхування аграрних ризиків та врожаю.

Як подати заявку на кредит


Подати заявку на отримання кредиту для проведення весняних польових робіт можна онлайн на сторінці pb.ua/agro. За умовами програми, фінансування для посівної кампанії 2024 року в межах ініціативи "5-7-9%" становить 13%, а у рамках співпраці з ЄБРР – починається від 3% річних.

ПриватБанк запровадив нову послугу


ПриватБанк спростив грошові перекази з Канади в Україну. За словами члена правління ПриватБанку Дмитра Мусієнка, введено партнерську програму з компанією RemitBee, що дозволяє українцям отримувати грошові перекази від родичів та друзів з Канади.

Мінімальна сума переказу становить 10 канадських доларів (283 гривні), а громадяни, які перерахують 250 канадських доларів (7 тисяч гривень) до кінця березня, можуть не платити комісію за переказ.

Раніше ми повідомляли, що ПриватБанк запроваджує нововведення для бізнесу. Також пропонуємо дізнатися, хто з підприємців може отримати пільговий кредит до 500 тисяч євро.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.