Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Акторка з "Ліги сміху" відкрила таємницю, скільки заробляє під час війни (відео)

Гумористка зізналася, що давно перестала шкодувати гроші, оскільки вважає це "комплексом бідності"

Фото: скриншот, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Акторка "Ліги сміху" отримує прибуток не лише зі зйомок на сцені

Фото: скриншот, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Акторка телевізійної гумористичної програми "Ліга сміху" Настя Ткаченко назвала суму, яку заробляє в умовах повномасштабної війни. Вона не лише грає на сцені, але й веде власний блог в Instagram, тож має дохід з реклами.

Про це гумористка розповіла в інтерв’ю для YouTube-каналу "Слава+".

За словами Насті, її місячний заробіток складається з кількох частин – зйомок для шоу та реклами. Завдяки активній діяльності середній дохід українки становить від 1 500 до 2 000 доларів кожного місяця. Але чимало власних потреб акторка покриває завдяки бартерам, тож має змогу не витрачати кошти на якісь речі.

Гумористка зізналася, що не вміє економити і робити заощадження. Хоча раніше постійно шкодувала на себе грошей, поки не досягла того рівня стабільного доходу, коли можна розслабитися і не рахувати кожну гривню. Вміння ні в чому собі не відмовляти – це важлива навичка в умовах війни, адже ніхто не знає, яким може бути завтрашній день.

"Я витрачаю гроші на все. Я б хотіла навчитися фінансової грамотності, щоб відкладати гроші. Я постійно шкодувала для себе. Це, можливо, комплекс бідності. І я перестала. Якщо хочу купити собі це – купую, бо раптом я завтра помру?", – розповіла Ткаченко.

Заробітки блогерів перевірятиме НБУ

Раніше ми розповідали, що Національний банк націлив фінансовий моніторинг на кілька десятків українських блогерів. Регулятор планує провести перевірки банківських рахунків, щоб виявити потенційні порушення, підозрілі перекази, транзакції на великі суми тощо.

В мережі опублікували список осіб, які підпадають під моніторинг. Серед імен – чимало блогерів з мільйонною аудиторією, зокрема:

  • Тетяна Пренткович;
  • Анна Алхім;
  • Олег Машуковський;
  • Тетяна Самбурська;
  • Тетяна Парфільєва та інші.

"Всього 171 особа, без чіткого припису на бланку НБУ – що і як робити. Все на словах, із зазначенням не розголошувати історію. Можу лише сказати, що деякі персоналії мають відношення до певних політиків та благодійних організацій", – повідомив анонім, який працює в одному з українських банків.

Деякі блогери вже підтвердили, що отримали від свого банку запит на здійснення перевірки, наприклад, Петро Заставний. Особливість цього моніторингу в тому, що його здійснюватиме не система, а жива людина, яка вручну відстежуватиме зняття готівки, поповнення рахунку, онлайн-покупки, регулярні платежі, великі фінансові надходження тощо.

Мінімальна сума, на яку банк звертатиме увагу, буде становити 80-100 тисяч грн, а не 400 тисяч грн, як зазвичай.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що блогерка Алхім розлютила українців, станцювавши під російський трек на Алеї Героїв. Також ми повідомляли, що дивний тренд у TikTok допоможе розбагатіти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.