Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

У багатьох українців зростуть витрати: як Rozetka вирішила підзаробити на клієнтах

В компанії Rozetka вирішили, що відтепер клієнти інтернет-магазину будуть сплачувати за послугу, яка раніше була безплатною

Фото: Pro Гроші. Колаж: Pro Гроші

Фото: Pro Гроші. Колаж: Pro Гроші

Один із найбільших в Україні інтернет-магазинів Rozetka змінює умови безоплатної доставки замовлень до власних точок видачі. Так, клієнтам доведеться доплачувати за недорогі замовлення.

Відповідна інформація з'явилася на сайті магазину у розділі "Довідковий центр".

Так, відтепер клієнти додатково сплачуватимуть 35 гривень за замовлення до 700 гривень, які потрібно доставляти у фірмові магазини компанії.

Rozetka запроваджує доставку у свої магазини
Rozetka запроваджує доставку у свої магазини
Фото: Rozetka

"Послуга з організації доставки за адресою видачі товару (умовне позначення "доставка", яке використовується на інших сторінках платформи Rozetka під час оформлення замовлення) у розмірі 35 гривень (стосовно всього товару у кошику) сплачується лише при замовленні на суму до 700 гривень (зокрема, 699 грн включно)", — йдеться на сайті Rozetka.

Зазначимо, що відповідні зміни компанією вже впроваджені. Так, редакція сайту Pro Гроші зробила замовлення на сайті рітейлера на суму в 544 гривні. Під замовленням автоматично з'являється інформація про вартість доставки — 35 гривень.

Платна доставка в магазини Rozetka коштувати 35 гривень за замовлення до 700 гривень
Платна доставка в магазини Rozetka коштувати 35 гривень за замовлення до 700 гривень
Фото: Rozetka

Зауважимо, що раніше клієнти Rozetka не сплачували за доставку до фізичних магазинів будь-яких своїх замовлень.

На Rozetka з'явилася мінімальна вартість замовлення

Правило про те, що клієнти не зможуть обрати та замовити товар, який коштує менше ніж 200 гривень, маркетплейс запровадив восени 2023 року. При цьому офіційно зміни представники компанії ніяк не прокоментували.

Zara та інші магазини мережі Inditex запрацюють в Україні вперше за понад два роки

У планах ритейлера Inditex, до якого входять відомі українцям бренди Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka спочатку відновити роботу 20 магазинів, зокрема у торгових центрах Києва.

Ще 34 магазини залишаться закритими для відвідувачів, оскільки вони розташовані на Півдні та Сході України. Станом на зараз уряд не дозволяє проводити там комерційну діяльність у зв'язку з війною.

Зауважимо, що бренди Zara, Pull&Bear та інші не працюють в Україні з моменту повномасштабного вторгнення російських військ 22 лютого 2022 року. Inditex є одним з останніх ритейлерів, який відновлює свою роботу у нашій країні.

Раніше ми писали, які товари українцям не можна купувати в інтернеті. Також ми розповідали, що в авіакомпанії SkyUp розповіли про своє можливе повернення до України.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.