Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Українці можуть безоплатно отримати картку ПриватБанку Новою поштою: кому доступна послуга

У фінустанові запевнили, що громадяни можуть оформити миттєво цифрову картку у додатку компанії "Приват24"

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці без перешкод можуть отримати нову карту

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Клієнти ПриватБанку можуть отримати банківську картку доставкою через Нову пошту по всій Україні та у шести країнах Європи. Ця послуга абсолютно безоплатна. Скористатися нею українці можуть до кінця квітня 2024 року.

Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

Якщо ви перевипустили діючу платіжну карту чи відкрили нову цифрову карту через додаток фінустанови "Приват24", то легко можете скористатися безоплатною послугою, запевняє, член правління Приватбанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко.

Замовити нову картку ПриватБанку чи перевипустити діючу можна у кілька кліків через Приват24. На руки ви потім можете отримати її у відділенні або поштоматі Нової Пошти по Україні та через кур’єра Nova Post на будь-яку адресу у кількох країнах, а саме:

  • Польща;

  • Молдова;

  • Литва;

  • Німеччина;

  • Чехія;

  • Румунія.

"Від початку великої війни ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток. За необхідності перевипуску картки для активного шопінгу в інтернет-магазинах, цифрову картку можна оформити миттєво у Приват24", – йдеться у повідомленні.

Нова пошта змінює назву

Ми вже розповідали про те, що компанія працює на ринку України з 2001 року і за цей час вона стала більше ніж просто пошта. Через це було ухвалено рішення прибрати це слово з назви груп компаній. Отже, відтепер українці побачать нову назву — NOVA.

За більше ніж 20 років компанія встигла створити нові продукти, а саме:

  • NovaPay — яка відкриває рахунки для клієнтів;

  • Nova Digital — пропонує IT-рішення, які дозволяють не хвилюватися за рідних або за захист бізнесу від кібератак;

  • Nova Global — доставляє з різних континентів.

"Основна мета групи NOVA — забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому. Усі компанії NOVA реалізують спільну стратегію і керуються одними цінностями: Fast – Easy – Safe – Human – Tech – Growth", — повідомив співвласник групи NOVA В'ячеслав Климов.

Важливо, що збільшилась також і кількість послуг самої Нової пошти. Адже окрім доставки компанія пропонує для українців послуги фулфілменту, фрахтових перевезень та працює в Європі. А тому їхні зміни стали досить помітні.

Якщо вас зацікавила ця тема, то більше інформації шукайте в нашому матеріалі за посиланням.

Раніше сайт Pro Гроші вже пояснював вам про те, на яких підставах банк може заблокувати картковий рахунок клієнта та про що варто памʼятати українцям. Також ми розповідали, чи з'являться фінансові обмеження для громадян, які ховаються від ТЦК.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.