Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

ПриватБанк дозволить по-новому виплачувати зарплати – що змінюється

У ПриватБанку пояснили, яке важливе оновлення запроваджують для підприємців

Фото:  Unsplash, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Що зміниться у ПриватБанку для підприємців

Фото: Unsplash, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Для бізнес-клієнтів ПриватБанку запрацювала нова послуга. Так, підприємці зможуть виплачувати зарплату своїм співробітникам через мобільний додаток Приват 24 для бізнесу.

Про це повідомила пресслужба фінансової установи.

Зазначається, що підприємці отримали змогу створювати, редагувати та копіювати зарплатні відомості за допомогою свого смартфона. Крім того, клієнти зможуть створювати нові відомості та виконувати платежі до них. У пресслужбі також пояснили, що зарахування зарплат, які виплачуються через ПриватБанк, відбуваються цілодобово.

"Зарахування зарплати однією відомістю на картки Приват Банку та картки інших банків дозволяє не створювати додаткові відомості, якщо співробітники хочуть отримувати зарплату у різних банках. Над розв'язанням питань щодо зарплати працює окрема лінія консультантів з підтримки бухгалтерів", — йдеться у повідомленні.

Банк зазначає, що станом на зараз понад 50% українського бізнесу виплачує зарплати своїм співробітникам, використовує ПриватБанк.

Безплатна послуга від ПриватБанку

Українці за кордоном зможуть не сплачувати комісію за SWIFT-платежі, якщо надсилати євро або швейцарські франки. Нововведення спростить умови переведення коштів громадянам, які з-за кордону намагаються фінансово підтримати своїх родичів в Україні.

У SWIFT-переказів є багато переваг, серед яких: переваг:

  • відсутні обмеження за сумою відправлення;
  • всі операції можна відстежувати в режимі онлайн;
  • швидкість виконання становить 24 години в 60% випадків і 5 хвилин – у 40%;
  • доступна спеціальна лінія підтримки для клієнтів

Пільговий тариф для зарплатних карток

Українські підприємці можуть запустити зарплатний проєкт та забезпечити своїх співробітників виплатою щомісячного заробітку, який буде зараховуватися на картку ПриватБанку. За обслуговування банк бере комісію – 0,25% та 0,50%, залежно від автономності зарахування коштів.

Та для клієнтів, які з 1 грудня 2023 року по 29 лютого 2024 року замовлять послугу, працюватиме пільговий тариф. Тобто розрахунково-касове обслуговування надаватиметься абсолютно безплатно увесь рік.

Раніше ми пояснювали, на яких підставах банк може заблокувати картковий рахунок клієнта. Також ми розповідали, чи з'являться фінансові обмеження для ухилянтів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.