Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Європейський тур Нової пошти продовжується: в якій країні тепер доступні послуги компанії

Розповідаємо, де популярний поштовий оператор України відкрив чергове відділення та які в нього плани на наступний рік

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта продовжує експансію на європейський ринок

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта продовжує розширювати географію надання послуг в країнах Європи. Відтепер клієнти можуть відправити чи отримати посилку в Італії, адже поштовий оператор відкрив перше відділення у Мілані.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Італія стала 11 країною Європи, де почала працювати Nova Post, а загалом в європейських державах вже відкрито 80 відділень компанії. Поштовий оператор планує продовжити розширювати мережу та відкриє відділення у Неаполі та Римі. Умови роботи відділення в Мілані такі:

  • клієнти можуть отримувати та відправляти в Україну документи, посилки та вантажі до 100 кг;
  • термін доставки з України в Італію складає 5 днів.

Розцінки на послуги поштового оператора такі:

  • 21 євро — документи;
  • 22 євро — посилки до 2 кг;
  • 27 євро — посилки до 10 кг;
  • 45 євро — посилки до 30 кг;
  • вантажі від 30 до 100 кг – 1.7 євро за кожен кілограм.

А за послугу кур'єрської доставки на будь-яку адресу в Італії, клієнтам доведеться доплатити по 4 євро для відправлень до 30 кг та 10 євро за кожні 100 кг. Викликати кур'єра можна через мобільний додаток або через сайт.

За словами СЕО Nova Post Europe Олександра Лисовця, в планах компанії є відкриття відділень у всіх європейських країнах уже в наступному році.

Де ще в Європі планують відкрити відділення Нової пошти

Український поштовий оператор має досить амбіційні плани щодо європейського ринку на наступний рік. Компанія планує поширити свої послуги у більшість країн Європи і не тільки.

"Вирішив поділитися нашими планами відкриття нових країн на наступний рік. Зізнаюся, що менеджери з розвитку були проти оприлюднення цього, бо вони, як відповідальні люди, переймаються тим, щоб не виглядати брехунами, якщо щось піде не за планом. Це зрозуміло, бо на шляху першовідкривачів завжди є чимало перешкод і майбутнє ніколи не визначене", — зазначив співзасновник компанії Володимир Поперешнюк.

За його словами, попри певну невпевненість менеджерів з розвитку, вже незабаром будуть відкриватись нові відділення в європейських містах, наприклад в грудні планується відкриття відділення в Парижі (Франція).

Далі більше, в лютому 2024 року розпочнуть свою роботу відділення у Мадриді (Іспанія) та у Стамбулі (Туреччина). А до кінця літа заплановано відкриття у Дубліні, Амстердамі, Лондоні, Софії, Лісабоні, Брюсселі та Берні.

Раніше ми писали, що Нова пошта попередила про шахрайські оголошення в Telegram, а також за що поштовий оператор виплатив клієнту 120 000 гривень.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.