Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Українці можуть залишитися без соцвиплат? Чому ПриватБанк блокує рахунки

Клієнти банківської установи почали все частіше скаржитися на певні проблеми

Фото: ПриватБанк, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці скаржаться на блокування банківських карток

Фото: ПриватБанк, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці почали активно скаржитися на блокування банківських рахунків. Це пов'язано з тим, що ПриватБанк проводить фінансовий моніторинг та закриває рахунки, де були помічені підозрілі транзакції.

Про це йдеться на порталі "Мінфін" у розділі "Відгуки".

Згідно з повідомленням клієнтки, ПриватБанк минулого року відмовив у обслуговуванні, закривши її рахунки, зокрема той, на який мала надходити державна виплата "Пакунок малюка".

"Банк заблокував рахунки. І нібито проінформував про це, надіславши лист про розірвання обслуговування на тимчасово окуповану територію", – зазначено в скарзі.

У зв'язку з цим виникає питання щодо отримання державної допомоги, оскільки замороження рахунків у ПриватБанку ускладнює цей процес. При цьому повторне відкриття спецрахунка для отримання коштів вже неможливе через відсутність обслуговуючого банку, адже ця програма реалізується виключно через цю фінансову установу.

Крім того, в скарзі клієнтка висловила своє невдоволення щодо зв'язку зі службою підтримки. В неї виникли труднощі з розв'язанням цієї ситуації через ігнорування дзвінків на гарячій лінії та проблеми з доступом до "Приват24" після блокування рахунків.

Як відреагували в ПриватБанку на скаргу


Працівники банку повідомили, що не змогли ідентифікувати користувача. Вони пообіцяли перевірити інформацію та взяти до уваги скаргу клієнтки.

Проте, вони вирішили утриматися від коментарів щодо дій у разі блокування рахунків, призначених для отримання державної допомоги "Пакунок малюка".

Українці можуть безоплатно отримати картку ПриватБанку Новою поштою


ПриватБанк пропонує клієнтам отримати банківську картку через Нову пошту в Україні та шести країнах Європи до кінця квітня 2024 року. Послуга абсолютно безплатна для українців.

Щоб скористатися нею, потрібно перевипустити чи відкрити картку через додаток "Приват24". Замовлення можливо виконати у кілька кліків, а отримати картку можна у відділенні банку, поштоматом Нової пошти в Україні або через кур'єра Nova Post в інших країнах, зокрема:

  • Польщі;
  • Молдові;
  • Литві;
  • Німеччині;
  • Чехії;
  • Румунії.

ПриватБанк також продовжив строк дії всіх карток з початку великої війни, а для активного шопінгу в інтернет-магазинах можна миттєво оформити цифрову картку у Приват24.

Раніше ми повідомляли, що ПриватБанк дозволить по-новому виплачувати зарплати. Також ми писали, як зробити "Конверт" в ПриватБанку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.