Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Київстар підвищить вартість одного з тарифів: кому доведеться платити більше з 1 лютого

Розповідаємо, кому з клієнтів Київстар варто готуватися до нових тарифів з 1 лютого 2024 року

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Київстар перегляне тарифи для корпоративних клієнтів

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

З 1 лютого компанія Київстар оновить умови користування сервісами Viber-розсилок. Зміни торкнуться корпоративних клієнтів.

Про це повідомила пресслужба мобільного оператора.

Як зазначили у компанії, зважаючи на економічні та ринкові умови, а також розширення можливостей сервісів, Київстар змінить вартість деяких тарифних пропозицій для бізнес-клієнтів.

"З 1 лютого 2024 року збільшується вартість розсилки Viber-повідомлень для корпоративних клієнтів, які займаються комерційними розсилками", — розповіли у Київстарі.

Про нові тарифи клієнтам повідомлять після того, як вони зателефонують персональному менеджеру або ж за номером телефону: 0800 303 466.

Нова безплатна послуга від Київстар

З січня абонентам дозволили телефонувати на лінію Київстар із-за кордону абсолютно безплатно. Однак користуватися такою послугою зможуть громадяни у роумінгу.

"Відтепер дзвінки на номер +38 067 466 04 66 стали безплатними для користувачів, що перебувають у роумінгу в країнах першої та другої зони", — розповіли у Київстарі.

Хакерська атака на Київстар: скільки грошей втратила компанія

12 грудня мобільний оператор зазнав масштабної кібератаки, до якої причетні російські хакери з угруповання "Солнцепек". За попередніми підрахунками, через зловмисників Київстар зазнав збитків на 100 мільйонів доларів.

До того ж мобільному оператору довелося запускати спеціальну для своїх клієнтів. які через кібератаку втратили можливість користуватися послугами компанії. Враховуючи це, збитки компанії зростуть до кількох мільярдів гривень.

"Компанія очікує, що втрата доходу від заходів щодо підвищення лояльності клієнтів, яких вжив Київстар для компенсації незручностей, спричинених збоями, становитиме майже 3,6 мільярда гривень (або 95 мільйонів гривень)", — сказали у компанії

Також додамо, що через росіян мобільний оператор втратив доступ до 10 тисяч комп'ютерів та понад 4 тисячі серверів.

Раніше ми писали, чи подорожчає для українців мобільний зв'язок у 2024 році. Також ми розповідали, чому активи Київстару опинилися під загрозою конфіскації.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.