Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Нова пошта підготувала українцям чергові нововведення: як зміниться відправка посилок

У Нові пошті розповіли, що зміниться для українців, які часто користуються послугами поштового оператора

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Де українці зможуть відправити та отримати посилки, відправлені Новою поштою

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

"Нова пошта" організувала роботу нової мережі пунктів видачі посилок. Відтепер клієнти компанії зможуть отримувати та відправляти посилки не тільки у відділеннях пошти, а й у кафе, магазинах та навіть на АЗС.

Про це повідомляє пресслужба "Нової пошти".

Зазначається, що отримувати або відправляти можна посилки, які важать до 10 кілограмів. Також для клієнтів продовжує діяти послуга з переадресації посилок. Вона є безплатною у межах міста.

"Йдеш з роботи і постійно забуваєш зайти у відділення за посилкою? Тоді знати, де знаходиться найближчий пункт — просто маст-хев для тебе. Користуйся нашою мережею пунктів видачі та прийому посилок, розташованих там, де ти часто буваєш: кафе, АЗК та магазини", — йдеться у повідомленні.

Дізнатися, де працює найближчий пункт "Нової пошти" можна, якщо скористатися спеціальним додатком або за посиланням.

"Нова пошта" змінює назву

Скоро компанія змінить звичну для усіх українців назву, оскільки група компаній "Нова пошта", до якої належить й поштовий оператор, вже давно щось більше, ніж просто пошта. Тому власники вирішили, що зараз найкращий час для того, аби дещо скоротити назву. Тож незабаром компанія називатиметься просто — NOVА.

"Основна мета групи NOVA — забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому", — пояснив співвласник групи NOVA В'ячеслав Климов.

Зауважимо, що зараз "Нова пошта" надає клієнтам широкий спектр послуг, серед яких є навіть фрахтові перевезення. Також компанія віднедавна працює на європейському ринку.

"Meest Пошта" працюватиме у Сільпо

Зараз відправити або отримати посилку можна буде у торгових точках по всій країні. Зробити це доволі просто. Так, посилку потрібно:

  • запакувати;
  • принести у супермаркет;
  • віддати на касу з наліпкою "Meest Пошта".

У компанії вважають, що такий підхід дозволить клієнтам "об'єднувати відправлення чи видачу посилок з іншими важливими повсякденними справами".

Раніше ми писали, що завдяки "Новій пошті" українці безплатно отримуватимуть картки ПриватБанку. Ще ми пояснювали, чи реально забрати посилку з поштомату, якщо зник інтернет.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.