Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Укрпошта змінила тарифи на доставку – скільки платитимуть клієнти

Пропозиція дасть чудову можливість українцям нарешті оформити відправлення речей, але дешевше

Фото: Укрпошта/Facebook, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта встановила знижки на доставку посилок

Фото: Укрпошта/Facebook, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

2 лютого Укрпошті виповниться 30 років з моменту заснування. Щоб здійснити подарунок клієнтам з нагоди дня народження, компанія оголосила знижки на доставку вантажів по всій території України. Але пропозиція буде дійсною тільки з 1 по 3 лютого, що може спровокувати черги у відділеннях.

Деталі розповіла пресслужба Укрпошти на офіційному сайті.

Три дні українці зможуть платити за послугу відправлення посилки на 30% менше. Немає обмежень у способах оформлення – клієнтам достатньо здійснити кілька натискань в мобільному додатку чи на сайті за згенерованим промокодом, або особисто прийти в будь-яке відділення. Плюс є можливість оплатити доставку під час отримання.

"Щороку Укрпошту обирають все більше й більше українців, що демонструє статистика: у 2023 році було доставлено на 35% більше відправлень, як порівняти з 2022-м. Знижка 30% на доставку до 30-річчя компанії – наше "дякую" клієнтам за довіру", – зауважила заступниця генерального директора компанії з розвитку бізнесу Олена Стьопіна.

Акційна пропозиція поширюється на послуги "Укрпошта Експрес" та "Укрпошта Стандарт". У першому випадку вантаж надійде отримувачу за 3 робочі дні між обласними центрами, а традиційна вартість відправлення становить:

  • 40 грн – для ваги до 0,25 кг;
  • 45 грн – до 1 кг;
  • 65 грн – до 5 кг.

"Укрпошта Стандарт" – економна доставка в будь-який населений пункт України терміном від 4 до 6 днів. Тарифи починаються від 35 грн за мінімальну вагу. Якщо посилка важить до 5 кг, то вартість послуги становить 42 грн. Знижка 30% дозволить зекономити кошти та нарешті відправити речі на потрібну адресу.

Укрпошта відкриє суто вантажні відділення

Нещодавно поштовий оператор повідомив про намір відкрити по Україні відділення лише для приймання та відправки вантажів. Це потрібно для розвантаження звичайних відділень та забезпечення клієнтів доступом до швидкого оформлення. Адже через великі черги українцям часто доводиться простоювати, що шкодить бізнесу, який займається роздрібними продажами.

"Для суттєвого прискорення логістичних процесів передбачено контейнерний обмін. Нововведення дасть змогу розвантажити інші відділення та акцентуватися там на соціальних послугах", – розповів заступник гендиректора Йосип Борнак.

Укрпошта хоче відкрити понад 40 нових пунктів, де діяльність зосереджуватиметься на доставці посилок, внесенні післяплати за товари і купівлі пакування. Сплата комунальних послуг, отримання пенсії, придбання марок і підписка на періодичні видання – все це залишиться у звичному доступі, але у старих відділеннях.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Укрпошта присвятила нові марки своїм працівникам і розповідав, що на них зображено. Також ми повідомляли, що через збій у системі клієнтам були недоступні деякі послуги Укрпошти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.