Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Встигніть забрати свої подарунки: Нова пошта оприлюднила графік роботи на свята

Важливо заздалегідь дізнатися про графік роботи поштових відділень, аби точно встигнути забрати посилки

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Графік роботи Нової пошти на новорічні свята

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Наближаються різдвяно-новорічні свята, і це означає, що час поспішати з покупками та замовленням подарунків. Однак, щоб впевнитися, що вони точно встигнуть до вас, важливо врахувати графік роботи поштового оператора. Так, один із провідних поштових операторів України, компанія "Нова пошта", вже оприлюднила свій графік роботи на ці дні.

Про це повідомили на сайті Нової пошти.

В неділю, 31 грудня, більшість відділень працюватимуть з 9:00 до 17:00. Тому, у вас ще буде час забрати посилки. Однак, важливо врахувати, що єдиним вихідним днем буде 1 січня. Усі інші дні поштовий оператор буде здійснювати свою діяльність за стандартним робочим графіком.

Також варто взяти до уваги, що деякі відділення можуть мати індивідуальний графік роботи. Для перевірки точної інформації щодо вашого відділення рекомендується завантажити файл із зазначеним графіком роботи.

Нова пошта посилила контроль за деякими клієнтами

Фізичні особи-підприємці, які використовують NovaPay, можуть стикнутися із фінансовим моніторингом, який Нова пошта посилює. Ліміти для післяплати та обмеження операцій за квартал регулюються.

Фінансовий моніторинг застосовується для боротьби з корупцією та відмиванням грошей. Деякі підприємці вже отримали сповіщення від Нової пошти про наближення до ліміту операцій за квартал у розмірі 2 млн гривень. Якщо перевищити цей ліміт, то ФОПам доведеться надати документи, такі як:

  • договори;
  • товарні накладні;
  • рахунки-фактури.

Спеціалісти передбачають зменшення лімітів і посилення фінансового моніторингу. Важливо дотримуватися правил та представляти необхідні документи, щоб уникнути непорозумінь та забезпечити прозорість операцій.

Нова пошта створила додаток для фінансових операцій

Нова пошта презентувала новий мобільний додаток у Google Play через свій фінансовий сервіс NovaPay. Це бета-версія, яка дозволяє користувачам швидко відкривати платіжний рахунок і використовувати його для всіх внутрішніх операцій.

Додаток отримав розширену ліцензію від Національного банку та дозволяє виконувати різноманітні операції, включаючи оплату послуг Нової пошти, переказ коштів, платежі за комунальні послуги та інші. Власники рахунку NovaPay можуть користуватися всіма цими послугами без комісії, а бета-версія надає їм можливість зняття готівки до 100 000 грн без додаткових витрат.

Раніше ми повідомляли, що Нова пошта попередила про шахрайські оголошення в Telegram. Також ми писали, що українці відправлятимуть посилки по-новому.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.