Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Грошові перекази без обмежень: ПриватБанк запустив нову послугу

Пропонуємо дізнатися, як клієнти банківської установи могуть скористатися новою послугою

Фото: ПриватБанк/Telegram, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк запустив нову послугу для своїх клієнтів

Фото: ПриватБанк/Telegram, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці отримали новий зручний спосіб отримання грошових переказів в польських злотих завдяки спільному проєкту ПриватБанку та європейського фінансового сервісу ZEN.COM. Ця ініціатива відкрила можливість відправляти перекази до України через систему PrivatMoney.

Про це повідомили в пресслужбі ПриватБанку.

Член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко розповів, що тепер не потрібно кожного разу обмінювати злоті на іншу валюту, щоб відправити гроші з Польщі до України. Замість цього, є можливість отримати переказ в ПриватБанку як у гривні на власний рахунок чи картку, так і в польських злотих на валютний рахунок у злотих (PLN).

Як скористатися послугою


Скористатися новою послугую доволі просто. Для цього потрібно дотримуватися наступного алгоритму дій:

  1. Мати активний рахунок у додатку ZEN.COM.
  2. Обрати валюту переказу PLN.
  3. Вказати ім’я та прізвище отримувача.
  4. Написати номер картки або рахунку IBAN в гривні чи номер рахунку IBAN у злотих в ПриватБанку.
  5. Вкажіть "PrivatMoney" у розділі "Тип переказу".

Важливо зазначити, що з моменту запуску сервісу у липні 2023 року українці вже отримали через ПриватБанк 35 000 переказів від ZEN.COM на суму 6 млн доларів. Співпраця між ZEN.COM та PrivatMoney стала дуже успішною, зокрема після того, як у липні минулого року європейський фінансовий сервіс став партнером системи міжнародних грошових переказів PrivatMoney та запустив сервіс швидких грошових переказів на картки та номери рахунків IBAN ПриватБанку.

За які послуги ПриватБанку платити не обов'язково


Клієнти ПриватБанку можуть отримати різні довідки у відділеннях, але ця послуга є платною. Проте у мобільному додатку це можна зробити безплатно.

Так, клієнт ПриватБанку поділився досвідом отримання довідки через "Приват24", що забезпечує можливість заощадити 100 гривень. Користувач повідомив, що для здійснення переказу коштів за рішенням суду, йому була потрібна довідка для казначейства. Її можна отримати через мобільний додаток банку, а саме в "Сервіси" – "Довідки" – "По рахунках". далі залишається лише обрати необхідні дані та замовити.

Після цього в вкладці "Архів" з’являється документ, який можна завантажити на смартфон або відправити на електронну пошту.

Раніше ми повідомляли, для кого ПриватБанк змінив умови програми "єОселя". Також пропонуємо дізнатися, чому українці не могли розрахуватися в магазинах картками ПриватБанку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.