Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Мінімум 100 грн економії: за які послуги ПриватБанку платити не обов'язково

У відділенні фінансової установи за послугу потрібно заплатити, втім існує інший спосіб отримання результату

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Завдяки Приват24 можна заощадити кошти на довідках

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Клієнти ПриватБанку можуть затребувати у відділенні установи видачу певних довідок. Наприклад, про відкриття карткового рахунку. Документи можуть знадобитися державним структурам та іншим організаціям, щоб підтвердити дані. Але послуга не безплатна, хоча в мобільному додатку є змога сформувати довідки за 0 грн.

Про це розповіли на порталі Мінфін у розділі відгуків.

Користувач, зареєстрований під ніком Yokogama, розповів, як дізнався про альтернативу платним послугам. Йому знадобилася довідка для казначейства, щоб здійснити переказ коштів за рішенням суду. Чоловік відвідав відділення ПриватБанку та запитав співробітника, як можна отримати папірець.

"На мій запит дівчинка-оператор сказала, що видати таку довідку через відділення буде коштувати 100 гривень. Але є інший, дешевший шлях. А саме: заходите в додаток Приват24, знизу вкладка "Сервіси" – "Довідки" – "По рахунках". Там вибираєте необхідний дані та замовляєте", – зауважив клієнт фінансової установи.

Як результат – буквально через кілька секунд у вкладці "Архів" з’являється документ, який можна завантажити на смартфон або відправити на електронну пошту. Залишається витратити мінімальні кошти на друк папірця або взагалі нічого не заплатити, якщо вдома чи на роботі є поліграфічний пристрій.

У відповідь на відгук користувача представники ПриватБанку підтвердили, що видача всіх довідок у мобільному застосунку безплатна. Тож можна зекономити кошти або витратити 100 грн на більш нагальні потреби.

Нова послуга від ПриватБанку в телефоні

Раніше ми розповідали, що користувачів забезпечили новим сервісом під назвою "Конверти". Це інструмент для накопичення коштів, який стане у пригоді багатьом українцям. З його допомогою можна досягти різноманітних цілей, наприклад:

  • збирати гроші на потреби військових;
  • зберігати волонтерські донати;
  • накопичувати на день народження, подорож чи іншу важливу подію;
  • напряму витрачати суми, не виділяючи окрему картку для переказу;
  • додавати в Google Pay чи Apple Pay;
  • переводити гроші на інші рахунки чи Конверти.

Створення Конверту не передбачає важких кроків: необхідно лише авторизуватися у Приват24, відкрити однойменний розділ у меню, додати назву та опис збору, обрати валюту (доступні гривні, долари та євро) і підписати договір від банку. Також за бажанням можна візуалізувати свій Конверт, завантаживши зображення.

Клієнтів ПриватБанку попросили долучитися до тестування послуги та повідомляти про проблеми з реалізацією. Плюс користувачі можуть подавати пропозиції щодо вдосконалення сервісу.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк може заблокувати картку за кількість транзакцій та розповідав, що варто знати клієнтам. Також ми повідомляли, кому з українців ПриватБанк видаватиме кредити на житло під 0%.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.