Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

У ПриватБанку новий збій? Чому українці не можуть розрахуватися в магазинах

По всій території України виникли проблеми з оплатою товарів та послуг через pos-термінали

Фото: ПриватБанк, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці поскаржилися на роботу ПриватБанку

Фото: ПриватБанк, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці зранку 9 лютого постали перед непередбаченими труднощами. Вони пов'язані з оплатою товарів в магазинах через проблеми з роботою терміналів ПриватБанку. При цьому банкомати та мобільний додаток "Приват24" працюють у штатному режимі.

Про цю проблему розповіли редактори сайту Pro Гроші.

Що відомо про проблеми в роботі ПриватБанку


Найбільший державний банк України, "ПриватБанк", став причиною занепокоєння клієнтів через збій у його роботі. Виявилося, що на касах магазинів тимчасово неможливо здійснити оплату товару за допомогою терміналів цієї фінансової установи.

"В магазинах не працюють термінали. В трьох точках я не зміг розрахуватися карткою ПриватБанку, адже відхиляється списання коштів", – поділився своєю проблемою один з клієнтів банку.

Щоб дізнатися, чому українці не можуть оплатити свої покупки, редакція сайту Pro Гроші звернулася до служби підтримки ПриватБанку. Представник банку підтвердив існування проблем і повідомив, що спостерігається затримка при оплаті в деяких pos-терміналах.

"Фахівці вже займаються якнайскорішим розв'язанням питання. Перепрошуємо за тимчасові незручності", – зазначено в повідомлені представника ПриватБанку.

У ПриватБанку повідомили про проблему в роботі pos-терміналів
У ПриватБанку повідомили про проблему в роботі pos-терміналів
Фото: Скріншот

Хто може безоплатно отримати картку ПриватБанку Новою поштою


ПриватБанк надає клієнтам можливість безплатно отримати банківську картку через Нову пошту в Україні та шести країнах Європи. Ця послуга доступна до кінця квітня 2024 року.

При перевипуску чи відкритті нової картки через додаток "Приват24", українці можуть скористатися безоплатним доставленням. Замовити картку можна швидко та зручно через "Приват24", а отримати її можна відділенні поштоматі Нової аошти в Україні або кур'єром Nova Post у країнах, таких як:

  • Польща;
  • Молдова;
  • Литва;
  • Німеччина;
  • Чехія;
  • Румунія.

ПриватБанк також продовжив строк дії усіх платіжних карток з початку великої війни, а для активного онлайн-шопінгу можна миттєво оформити цифрову картку у "Приват24".

Раніше ми повідомляли, що ПриватБанк може заблокувати картку за кількість транзакцій. Також пропонуємо дізнатися, для кого найбільша фінансова установа пропонує кредит під 0% за програмою "єОселя".

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.