Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

У Приват24 з’явилася нова послуга: що стало доступно клієнтам

Користувачі мобільного додатку зможуть збирати гроші на різноманітні потреби без необхідності виділяти для цього свою платіжну картку

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк запустив послугу для швидкого збору коштів

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк розповів українцям про запуск бета-версії нового фінансового інструменту під назвою "Конверти". Це принципово нова послуга, яка стане у пригоді багатьом користувачам Приват24. З нею клієнти зможуть легко накопичувати кошти на важливі цілі, не виділяючи для збору окрему картку.

Про це розповіла пресслужба ПриватБанку на офіційному сайті.

Послуга забезпечить українців простим рішенням для фінансових зборів. Наприклад, вона точно знадобиться, коли постане питання в отриманні донатів: волонтерам потрібно лише створити власний Конверт, додати опис цілі та зображення, а потім поширити у соціальних мережах. Кожна людина, яка захоче допомогти донатом, буде бачити мету конверту і прогрес, а поповнення доступне з будь-якої банківської картки.

Звісно, волонтерство – не єдина можливість скористатися послугою. Уявіть, що вам потрібно зібрати конкретну суму на подарунок другові чи організацію вечірки з нагоди його дня народження. Замість того, аби збирати кошти з усіх гостей і тримати на своїй платіжній картці, можна відкрити Конверт.

"Для планування власних фінансів чи накопичення на важливі цілі можна відкрити необхідну кількість Конвертів, також збирати з сім'єю або друзями на щось спільне: подорож, візит до ресторану, подарунок тощо", – йдеться у повідомленні.

Іншими словами, у повсякденному житті це дійсно незамінний функціонал. Він доступний у мобільному додатку Приват24 – необхідно зайти в меню "Гаманець" або натиснути на кнопку "Конверти". Послуга дозволяє:

  • витрачати кошти напряму, не переводячи їх на картку;
  • додавати Конверти в гаманець Google Pay чи Apple Pay;
  • переводити суми на будь-які платіжні інструменти, свої чи чужі;
  • ділитися фінансами з іншими Конвертами.

Наразі клієнтів ПриватБанку просять долучитися до тестування та залишати відгуки/пропозиції щодо вдосконалення послуги за посиланням.

Безплатна доставка карток поштою

Клієнти ПриватБанку мають змогу скористатися пропозицією стосовно поштового доставлення карток по всій Україні та за кордон. Якщо ваша картка потребує перевипуску чи необхідно відкрити нову, замовляйте відповідну послугу через застосунок Приват24.

А якщо не маєте змоги прийти у відділення, щоб забрати пластик, оформлюйте доставку Новою поштою. Це абсолютно безплатно до кінця квітня 2024 року. Причому не лише в межах країни: відправлення доступне у Польщу, Молдову, Литву, Німеччину, Чехію та Румунію.

Нагадаємо, що з початку війни фінансова установа продовжила строк дії всіх платіжних карток, але перевипуск залишається доступним. Варто лише здійснити кілька кроків у Приват24 та зачекати сповіщення про готовність нової картки.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ПриватБанк дозволить по-новому виплачувати зарплати. Також ми повідомляли, що українців можуть позбавити доступу до рахунків і розповідали, що варто знати про фінмоніторинг у ПриватБанку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.