Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Ощадбанк вводить нові тарифи – за що доведеться більше платити

Українців попередили про перегляд тарифних планів в державному банку

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ощадбанк змінює тарифи обслуговування карток

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці, які є клієнтами державного банку "Ощадбанк", мають бути готові до певних змін. Це стосується витрат на карткові тарифи

Пресслужба Ощадбанку, яка повідомила про низку коригувань у витратах та послугах, пов'язаних із картками.

Однією з ключових змін є підвищення ставок за несанкціонований овердрафт. Клієнти, які перевищують ліміт на своїх рахунках, зможуть відчути вплив цього нововведення на свої фінанси. Також збільшаться витрати на перекази за номером телефону для зарплатних карток.

Ощадбанк також попереджає про перегляд вартості послуг, пов'язаних з:

  • обслуговуванням рахунків, які готуються до закриття;
  • випуском окремих іменних карток;
  • розрахунково-касового обслуговування (РКО) для деяких додаткових карток.

У пресслужбі фінансової установи також повідомили про скасування випуску деяких типів карток, зокрема MC Debit World та Visa Rewards у ТП "Мій рахунок", а також карток в EUR / USD у ТП "Мій рахунок" та "Зарплатний".

Нововведення набудуть чинності з 1 квітня 2024 року. До цієї дати будуть діяти старі тарифи.

Чому Ощадбанк може затримати переказ грошей

Українці можуть зіткнутися з проблемами отримання грошових переказів, як підтвердив один із клієнтів державного банку "Ощадбанк". Чоловік написав скаргу, де висловив незадоволеність, вказавши на блокування переказу в розмірі 2 500 гривень.

"Скільки часу повинне тривати блокування переказу з карти на карту у 2 500 гривень? Таке враження, що його перевірку виконують вручну", – написав клієнт.

У відповіді на це представник банку пояснив, що зазвичай перекази між платіжними картками проводяться миттєво. Проте, якщо йдеться про міжбанківські перекази або операції за реквізитами рахунку, час виконання може займати від декількох годин до кількох днів і залежить від неюридичних параметрів.

Раніше ми повідомляли, що Ощадбанк продовжив важливе правило для своїх клієнтів. Також пропонуємо дізнатися, як українці можуть вигідно придбати іноземну валюту в державному банку не виходячи з дома.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.