Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

ПриватБанк знизив тарифи: яка послуга подешевшала вдвічі

Банківська установа пропонує своїм клієнтам вигідні тарифи, але лише до певної дати

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк знижує тарифи на міжнародні грошові перекази

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Українці матимуть можливість здійснювати міжнародні карткові перекази за зниженими цінами. Оскільки ПриватБанк змінює тарифи.

Про це повідомили у пресслужбі ПриватБанку.

Який тариф буде діяти


"Щоб підтримати українців, які через війну зараз живуть в інших країнах чи допомагають рідним та друзям за кордоном, ми знижуємо вартість міжнародних карткових переказів", – йдеться в повідомленні банку.

Член правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко повідомив, що нововведення почне діяти з 20 лютого по 20 квітня 2024 року. Вартість міжнародних переказів у "Приват24" з карток ПриватБанку на закордонні картки по всьому світу становитиме лише 1% (мінімум 25 грн), порівняно з попередніми 2% (мінімум 50 грн). Тобто тариф подешевшав вдвічі.

Як надіслати переказ з картки ПриватБанку


Для надсилання переказу з картки ПриватБанку на закордонну картку клієнти можуть скористатися мобільним додатком або вебверсією "Приват24", вибравши меню "Переказ на картку". Процес дуже простий:

  1. Обрати шаблон або ввести дані закордонної картки.
  2. Визначити суму переказу.
  3. Підтвердили операцію.

Зверніть увагу, що зробити міжнародний переказ можна лише з валютної картки ПриватБанку в доларах США або євро.

Важливо також зазначити, що відкриття цифрової валютної картки завжди доступне дистанційно у "Приват24", а також є можливість купувати валюту онлайн миттєво через в онлайн-банкінгу.

Яку ще послугу запустив ПриватБанк


ПриватБанк спільно з європейським фінансовим сервісом ZEN.COM впровадив зручний спосіб отримання грошових переказів в польських злотих для українців. Ініціатива дозволяє відправляти перекази до України через систему PrivatMoney.

Тепер українцям не потрібно обмінювати злоті на іншу валюту для відправки грошей з Польщі до України. Вони можуть отримати переказ в ПриватБанку як у гривні, так і в польських злотих.

Процес використання нової послуги надзвичайно простий. Користувачам слід мати активний рахунок у додатку ZEN.COM, обрати валюту переказу (PLN), вказати дані отримувача та вибрати "PrivatMoney" як тип переказу.

Раніше ми повідомляли, за які банківські послуги платити не обов'язково. Також пропонуємо дізнатися, як ПриватБанк спростив життя своїм клієнтам.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.