Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

ПриватБанк запровадив зміни для бізнесу: як клієнтам спростили життя

Підприємцям, які користуються інструментами ПриватБанку, повідомили про вагомі нововведення

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

"Приват24 для бізнесу" оновили, спростивши роботу підприємцям

Фото: Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Відбулися певні зміни в сервісі "Приват24 для бізнесу", які стосуються авторизації, бета-версії та роботи бухгалтерів. Передбачається, що нововведення спростять підприємцям користування бізнес-інструментами.

Сайт Pro Гроші розповідає, що змінилося для клієнтів ПриватБанку.

Бета-версія "Приват24 для бізнесу"

Нещодавно для підприємців запровадили бета-версію оновленого сайту. Щоб перейти з традиційного дизайну на новий, необхідно натиснути спеціальну кнопку в правому верхньому куті екрану. Для більшої зручності бізнес-клієнтів внесли такі правки:

  • прибрали стартову сторінку та крок із вибором підприємства (його вважають зайвим);
  • об'єднали сторінки "Головна" та "Платежі";
  • перенесли всі операції в одне меню, зокрема, платежі, заявки на обмін валюти, рахунки-фактури, акти виконаних робіт;
  • об’єднали можливості платежів і шаблонів, щоб дані автоматично переносилися в потрібні поля платіжної інструкції;
  • збільшили простір робочого екрана, розташувавши послуги на одному рівні та дозволивши сортування.

Інші нововведення для підприємців

Тепер під час авторизації у "Приват24 для бізнесу" не буде чекбоксу "Запам’ятати мене на 30 днів". Як зазначили представники фінансової установи, це було необхідністю відповідно до законодавчих вимог: законів "Про платіжні послуги" та "Про безготівкові розрахунки в національній валюті користувачів платіжних послуг".

Є певні зміни для бухгалтерів, які ведуть приватні підприємства. Більше не потрібно переходити між різними кабінетами на сайті для роботи з групою ПП. Вебверсія містить звіти за всіма ФОП/компаніями, які є в групі.

Грошові перекази у валюті для клієнтів ПриватБанку

Раніше ми розповідали, що завдяки європейському фінансовому сервісу ZEN.COM українці можуть відправляти та отримувати перекази через систему PrivatMoney в польських злотих (PLN). Більше не потрібно конвертувати валюту в долари чи євро, аби провести платіж. Гроші будуть надходить з Польщі як у гривні на рахунок чи картку, так у злотих.

Аби скористатися послугою, необхідно завантажити мобільний додаток ZEN.COM і зареєструватися. Після цього з’явиться можливість сформувати переказ у PLN, вказавши ім’я та прізвище отримувача, а також його номер картки чи рахунку IBAN. Важливо вказати PrivatMoney в розділі "Тип переказу", щоб операція пройшла успішно.

Нагадаємо, сервіс ZEN.COM для українців запрацював у липні 2023 року. Відтоді наші громадяни здійснили вже 35 000 переказів на суму 6 млн доларів. Це свідчить про затребуваність інструменту для українців за кордоном, які хочуть фінансово підтримувати рідних і донатити на потреби військовослужбовців.

Раніше сайт Pro Гроші писав, за які послуги ПриватБанку платити не обов'язково. Також ми повідомляли, що ПриватБанк може заблокувати картку за кількість транзакцій та розповідали, що варто знати клієнтам.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.