Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Залишилось мало часу: яку послугу від Vodafone абоненти можуть отримати безплатно

Розповідаємо, як абонентам мобільного оператора Vodafone отримати безплатно популярну послугу

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Vodafone безплатно подарує 20 ГБ інтернету своїм абонентам

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Абоненти мобільного оператора Vodafone підготував можуть безплатно отримати 20 гігабайтів мобільного інтернету. Для цього потрібно виконати одну умову.

Про це йдеться на сайті компанії.

Так, мобільний оператор дозволив своїм абонентам дарувати один одному додаткові гігабайти інтернету. Для цього потрібно:

  • переконатися, що хочете подарувати 20 гігабайтів інтернету клієнту Vodafone;
  • надіслати на номер 3565 SMS та вказати номером телефона того, кому ви хочете подарувати безплатні гігабайти, у форматі: 380ХХХХХХХХХ;
  • дочекайтеся SMS, яка підтвердить, що ваш подарунок отримано, отримувач також отримає інформацію, що йому подарували додатковий інтернет.

Зауважимо, що один абонент може відправити максимум два подарунки. А отримати безплатні гігабайти можна лише один раз. Акція діятиме 10 березня. Використати 20 ГБ можна потрібно впродовж тридцяти днів з моменту отримання, тільки в Україні.

Хто може відправити безплатні гігабайти:

  • усі клієнти Vodafone (окрім тарифів Vodafone Device S/M/L, Смартфон Стандартний, Yezzz, Partner, IoT, Business).

Хто може отримати 20 ГБ:

  • клієнти, які користуються послугами за передплатою (окрім тарифів Vodafone Device S/M/L, "Смартфон Стандартний", Yezzz, Partner і тарифів із безлімітним інтернетом);
  • клієнти контракту (окрім тарифів із безлімітним інтернетом і тарифів лінійок IOT і Business).

Vodafone отримав новий код для мобільних номерів

Українці, які купуватимуть нові стартові пакети, ймовірно, отримуватимуть номери, які починатимуться з "+380 75...".Загалом Vodafone отримає 10 мільйонів номерів з новим кодом, мобільному оператору дозволили користуватися новим кодом п'ять років.

Ті чотири коди, які використовує мобільний оператор зараз, теж мають місткість у 10 мільйонів номерів. Йдеться про такі коди мережі рухомого звʼязку:

  • "50";
  • "66";
  • "95";
  • "99".

Новий код для Київстару

Абоненти цього мобільного оператора отримуватимуть номери з новим кодом "77". Новий код мережі може допомогти уникнути дефіциту вільних номерів, а також збереже можливість подальшого сталого розвитку послуг, які вже існують, встановить достатній карантинний період для наявного ресурсу нумерації, аби зменшити кількість скарг від абонентів та створить ресурс, якщо вийде з ладу мережа в одного з операторів зв'язку.

Раніше ми писали, що українці платитимуть більше за мобільний зв'язок від Vodafone. Також ми розповідали, що в "Дії" можна замовити eSIM чи фізичну SIM-карту Vodafone.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.