Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Проблем з доставкою більше не буде: як Укрпошта планує позбавитися титулу "черепахи"

Завдяки нововведенню клієнти поштового оператора зможуть забути про довготривале очікування посилок

Фото: Ігор Смілянський/Telegram. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта переходить на автоматичне сортування посилок

Фото: Ігор Смілянський/Telegram. Колаж: Pro Гроші

Поштовий оператор "Укрпошта" планує вдосконалити свій сервіс, а саме підвищити якість та швидкість доставки посилок. Оскільки саме на це скаржаться більшість клієнтів. Тому відбудеться перехід на повністю автоматизоване сортування посилок.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський у Telegram-каналі.

"Укрпошта багато чого встигла досягнути та до війни, і під час повномасштабного вторгнення. Але залишалась одна річ, за яку нас критикували навіть наші найвідданіші клієнти – це якість та швидкість доставки посилок. Ми, все ж таки, пошта. Але тепер всі ці жарти та історії про посилки зі швидкістю черепашок підуть у минуле", – написав Смілянський.

Тепер з'явиться новий термінал Київ Правий з автоматизованим сортуванням. За словами гендиректора компанії, там буде оброблятися 400 тисяч посилок за добу, тобто 5 одиниць за секунду.

"Вперше за 40 років ми відкриємо інноваційний термінал Київ Лівий. А далі – Львів, Дніпро, Харків, Хмельницький, Одеса…І ще 14-16 таких терміналів, щоб ви могли отримувати посилки по Україні якнайшвидше. І це буде не колись – а протягом наступних … ні, не 2-3 тижнів, проте 3-4 місяців", – додав Ігор Смілянський.

Як нововведення вплине на доставку відправлень


Найчастіше скарги від клієнтів Укрпошти були через занадто довгу доставку посилок. Саме цю проблему вирішили виправити завдяки автоматизованому сортуванню посилок.

"Доставка на наступний день у будь-яке місто України, бо саме цього Ви очікували від Укрпошти та саме це ми зробимо. Ще не завтра, проте пришвидшення термінів буде помітним вже зовсім скоро", – написав гендиректор компанії.

На що скаржаться клієнти Укрпошти


Деякі клієнти скаржаться, що даремно платили за швидку доставку, оскільки посилка йде так само як і звичайна. Так, українка засумнівалася щодо швидкості послуги "Укрпошта експрес", вказуючи, що її посилка в дорозі вже чотири дні, тим часом як звичайне доставлення забрало б такий же час. Вона питає, чи є сенс переплачувати за послугу.

Інші користувачі долучилися до скарги, стверджуючи, що вони також стикнулися з цією проблемою. У відповідь представники Укрпошти пояснили, що кожне відправлення проходить етапи обробки на кожному пункті та надходить на кінцевий пункт призначення лише після цього.

Раніше ми повідомляли, що Укрпошта присвятила нові марки своїм працівникам. Також пропонуємо дізнатися, хто може обміняти LED-ламп у відділеннях Укрпошти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.