Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Тарифи не відповідають послугам: чому Укрпошта опинилася під новою хвилею скарг

На думку деяких клієнтів поштового оператора, не варто переплачувати за швидке доставлення посилок

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Українці масово скаржаться на Укрпошту

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта пропонує великий спектр послуг, зокрема експрес доставлення. Проте, не завжди клієнти задоволені поштовим оператором. Деякі користувачі повідомляють, що даремно доплачували за швидке доставлення посилки, адже вона йде, як звичайна.

Скарги почали з'являтися в коментарях під останньою публікацією Укрпошти на сторінці у Facebook.

Клієнтка висловила сумнів щодо того, чи дійсно послуга "Укрпошта експрес" є такою швидкою, як обіцяється, порівнюючи її з послугами звичайного доставлення. За її словами, посилка в дорозі вже чотири дні, стільки ж часу потрібно аби доставити відправлення звичайним доставлянням. Отже, виникає резонне питання: чи варто доплачувати за експрес доставлення, якщо результат її такий самий, як і у звичайному випадку.

"Скільки їде експрес доставка? Вона сама пішки йде? Чи як можна відстежувати, якщо по треку кочує з термінала на термінал та не пише, де цей термінал. Таке враження що вона все на одному терміналі прийняли відправили, прийняли, відправили", – написала клієнтка.

У відповідь на скаргу представники Укрпошти пояснили, що кожне відправлення проходить необхідні етапи обробки на кожному пункті, дотримуючись свого логістичного маршруту, і лише після цього доставляється на кінцевий пункт призначення. Також було зазначено, що послуга "Укрпошта експрес" передбачає доставлення посилок протягом трьох днів між обласними центрами.

Варто звернути увагу на те, що до скарги клієнтки приєдналися й інші українці. Вони повідомили, що також довго чекають на свої посилки, хоча й скористувалися експрес доставленням.

Укрпошта присвятила нові марки своїм працівникам

Укрпошта відзначила своє 30-річчя новим поштовим випуском. Марки "Укрпошта доставляє" та "ЗСУ перемагають" демонструють відданість та мужність працівників пошти під час важких умов, включаючи прифронтові регіони.

Це унікальне видання складається з двох марок, конверта та художньої картки, що відображає різні етапи та героїв служби доставки. Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський поділився, що ця марка є визнанням та вдячністю всім співробітникам компанії за їхню відданість та наполегливість, навіть в умовах війни. Це унікальне колекційне видання, доступне для попереднього замовлення онлайн за ціною 76 грн.

Раніше ми повідомляли, що Укрпошта анонсувала відкриття особливих відділень. Також ми писали, що Укрпошта введе в обіг марки з гербами.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.