Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Біткоїн встановлює нові рекорди: скільки коштує криптовалюта

Популярна цифрова валюта тестує нові показники та демонструє позитивні тенденції на криптовалютному ринку

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Біткоїн перетнув позначку у 50 тисяч доларів

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Останнім часом спостерігається стрімке зростання криптовалюти біткоїн. Наприкінці місяця, конкретно 28 лютого 2024 року, цифровий актив подолав новий рівень, досягнувши позначки в 59 000 доларів. Це стало частиною загальної тенденції зростання криптовалютного ринку, який активно збільшує свій обсяг та привертає увагу інвесторів.

Про це пише Forklog.

Станом на 13:12 вартість одного біткоїна становила 59 274 долари. За останню добу ціна зросла на 4,1%, що свідчить про стійку і позитивну ситуацію на ринку криптовалют.

Що відомо про капіталізацію криптовалютного ринку

За даними CoinGecko, капіталізація цифрової валюти біткоїн, складає 1,15 трлн доларів. Варто зазначити, що загальний показник ринку криптовалют перевищив позначку у 2,3 трлн доларів. Індекс домінування біткоїна становить 54%, що вказує на значущий внесок у загальну ситуацію ринку.

Що відбувається з Ethereum

Біткоїн став не є єдиною зіркою криптовалютного ринку. Ethereum також продовжує вражати своїм розвитком. Ціна на цю цифрову валюту перевищила позначку 3 300 доларів, зроставши на 3% протягом доби. Капіталізація цього активу сягнула 400 млрд доларів, що свідчить про стабільність та довіру до цієї альтернативної криптовалюти.

Які 3 токени можуть скоро подорожчати

16 лютого 2024 року біткоїн вперше з 2021 року встановив новий рекорд з вартості, а саме 52 000 доларів. Позитивний настрій учасників криптовалютного ринку може повпливати й на значний ріст деяких альткоїнів. Відомий криптотрейдер Kaleo вказав на три токени, які очікують тривалого збільшення цін:

  • ORDI;
  • Avalanche (AVAX);
  • THORChain (RUNE).

ORDI вже досяг 71,6 долара з ринковою капіталізацією в 1,5 млрд доларів. Графік показує його потенціал для досягнення нового історичного максимуму близько 130 доларів.

Kaleo висловив думку, що біткоїн готовий до подальшого росту, а токени гратимуть важливу роль в цьому циклі. Також він рекомендує слідкувати за Avalanche, який може продовжити зростання, та за активом децентралізованого протоколу обміну RUNE, чий місячний ріст склав 25%.

Раніше ми повідомляли, що в Європі поставили під сумнів інвестиції в біткоїн. Також пропонуємо дізнатися, скільки криптовалюти задекларували українські чиновники.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.