Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Чекати 20-го числа більше не обов'язково: що пропонує Нафтогаз своїм клієнтам

Розповідаємо, яку нову послугу пропонує компанія "Нафтогаз України" українцям

Фото: Unsplash, Ощадбанк. Колаж: Pro Гроші

За газ можна платити через Ощадбанк

Фото: Unsplash, Ощадбанк. Колаж: Pro Гроші

Українцям доступний доволі широкий список сервісів за допомогою яких, можна оплатити спожиті комунальні послуги. А клієнтам компанії "Нафтогаз України" тепер буде доступна нова послуга, яка зробить оплату рахунків ще комфортнішою.

Про це повідомила прес-служба Нафтогазу на сторінці компанії в Facebook.

Для того, щоб не чекати на паперові рахунки, які приходять споживачам після 20-го числа кожного місяця, за газ можна заплатити за допомогою терміналів Ощадбанку. Загалом їх кількість на всій території України склада 2,5 тисячі, а оплату за газ в них можна провести після 10-го числа. Комісія при сплаті через термінали Ощадбанку з клієнтів Нафтогазу не стягується.

Окрім нульової комісії за оплату використаного блакитного палива, споживачі можуть безплатно роздрукувати такі документи:

  • довідку про відсутність заборгованості;
  • акт звірки розрахунків;
  • рахунки за газ.

Як оплатити за газ через термінал Ощадбанку

Для зручності своїх клієнтів, компанія "Нафтогаз України" оприлюднила інструкцію, яка допоможе громадянам провести оплату через термінал. Вона буде корисною для тих споживачів, хто буде користуватись новою послугою вперше.

Для початку, в пошуковому полі слід написати Нафтогаз і вибрати потрібну дію. У відповідних полях потрібно ввести номер особового рахунку та прізвище споживача, а далі здійснити оплату за отриманою платіжкою.

Як зміняться тарифи на комунальні послуги в грудні

Вартість блакитного палива для побутових споживачів залишиться на рівні 7,96 грн за кубометр, а ще, деякі споживачі, можуть заощадити на доставці газу. За словами голови уряду Дениса Шмигаля, в осінньо-зимній період незмінними залишаться тарифи на:

  • опалення;
  • газ;
  • гарячу воду.

Вартість електроенергії збільшили 1 червня поточного року, зараз вона складає — 2,64 грн/кВт•год, та залишиться такою щонайменше до кінця опалювального сезону.

Ціну вдопостачання та водовідведення в цьому році переглядати не будуть. Влітку була спроба підвищити вартість цих послуг на 32%, але через критику уряду, рішення про збільшення ціни для населення скасували.

Раніше ми розповіли, що буде з тарифами, якщо Україна перейде до ринкового ціноутворення, а також коли знову переглянуть тарифи на світло.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.