Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Про паперові платіжки можна забути: для клієнтів YASNO з'явилася нова функція

Розповідаємо, як можна подати показники лічильника електроенергії онлайн та який новий доступний клієнтам YASNO

Фото: УНІАН, Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Як подати показники за світло знаючи тільки адресу

Фото: УНІАН, Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Багато українців звикли оплачувати більшість комунальних послуг по паперових платіжках, які вони отримують щомісяця, а щоб передати показники лічильника слід пам’ятати номер особового рахунку. Однак, клієнти YASNO можуть зробити це онлайн за адресою житла.

Про те, як онлайн подати показники світла за адресою, повідомили в компанії YASNO.

Щоб не отримувати додаткових нарахувань та сплачувати лише за спожиту електроенергію, українцям потрібно вчасно надавати актуальні показники лічильників. Це можна зробити декількома способами за два дні до кінця місяця та протягом 3 днів наступного:

  • через чатбот у Viber чи Telegram;
  • за телефоном контакт-центру;
  • через Особистий кабінет.

Як подати показники лічильника за адресою помешкання

Для зручності своїх клієнтів, компанія "YASNO" створила форму передачі показань за адресою. Завдяки цій функції споживачам не потрібно витрачати час на авторизацію та ведення особового рахунку. Алгоритм дій, для тих хто хоче скористатись такою послугою, такий:

  • на сайті YASNO обрати функцію "Передати показання";
  • обрати вкладку "За адресою";
  • вкажіть регіон, вулицю, номер будинку та квартири;
  • уточніть кількість зон лічильника;
  • введіть показання;
  • надайте номер телефону.

"Своєчасна передача показань електролічильника – це завжди в інтересах клієнта. Адже в такому разі він може бути впевнений, що отримає рахунок лише за фактичне споживання. У протилежному випадку оператор системи розподілу використає попередні дані та розрахує середньодобове споживання, а отже може бути суттєва похибка", — запевнив генеральний директор YASNO Сергій Коваленко

За його словами, в YASNO створили декілька зручних сервісів для передачі показань. А формат подачі актуальних показників лічильника, де потрібно ввести лише адресу, на його думку — один з найвдаліших. Адже такий спосіб займає декілька хвилин, а потрібно всього лиш зайти на сайт та заповнити декілька полів.

Після того, як всі дані будуть вказані, їх отримає та врахує оператор системи розподілу під час розрахунку обсягу споживання. В компанії радять подавати дані регулярно, навіть якщо в помешканні якийсь час ніхто не живе, щоб уникнути некоректного визначення використаних кіловат-годин.

Раніше ми писали, що енергетики закликали українців дотримуватися важливих правил найближчим часом, а також про що треба знати українцям, які є клієнтами енергетичної компанії Yasno.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.