Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

Укрпошта показала, як працюватимуть відділення у свята – графік

Щоб не опинитися у важливий момент без поштових послуг, необхідно заздалегідь дізнатися, коли працюватимуть відділення

Фото: Укрпошта/Facebook, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Укрпошта оприлюднила графік роботи у свята

Фото: Укрпошта/Facebook, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

У період різдвяно-новорічних свят українці активніше користуються послугами поштових операторів, адже відправляють подарунки рідним і друзям, а також самі отримують посилки від близьких людей. Втім традиційний графік роботи відділень Укрпошти може змінитися з огляду на особливі дати, тому необхідно врахувати оновлення, щоб бути впевненим у вчасній доставці.

Про це повідомила пресслужба компанії на офіційному сайті.

У понеділок, 25 грудня, коли українці святкуватимуть Різдво, відділення Укрпошти працюватимуть за стандартними графіками. Варто врахувати, що існують індивідуальні години робити в деяких місцях, наприклад, частина відділень може закриватися о 18:00, частина – о 19:00. Навіть о 13:00, якщо це регламентовано правилами.

31 грудня, у переддень Нового року, Укрпошта також не зрадить звичайному графіку. Скорочень робочого дня не планується. Але зауважте, що дата припадає на неділю, тож можливі уточнення щодо відкритих відділень. І лише 1 січня, в понеділок, Укрпошта взагалі не працюватиме. У всіх співробітників компанії буде вихідний.

Хоча в період воєнного стану всі святкові дні, передбачені Кодексом законів про працю, скасували. Традиційно Різдво та Новий рік вважаються неробочими, але цього року, оскільки дати випадають на початок тижня, вони стануть звичайними трудовими днями.

Який графік роботи Нової пошти

Раніше ми писали, коли працюватимуть відділення Нової пошти. Пресслужба компанії оприлюднила графік роботи на різдвяно-новорічні свята:

  • 31 грудня – з 9:00 до 17:00;
  • 1 січня – вихідний;
  • інші дні – за звичайним графіком.

Отже на Різдво також можна буде скористатися послугами поштового оператора без проблем. Хоча деякі відділення відкриватимуть двері клієнтам за індивідуальним графіком. З ним можна ознайомитися за посиланням.

Укрпошта випустила останню марку цього року

Компанія показала українцям останній у 2023 році поштовий випуск під назвою "Українські колядки в Києво-Печерській лаврі". Сюжет побудовано навколо Успенського собору Києво-Печерської лаври, де Православна Церква України провела першу різдвяну літургію.

Українці можуть здійснити попереднє замовлення в офіційному інтернет-магазині Укрпошти та отримати:

  • блокнот;
  • конверт;
  • художню картку.

Тираж поштового блоку становить 140 000 примірників, а повноцінний випуск заплановано на п’ятницю, 22 грудня. Набір коштує 128 гривень. Його автор – художник Миколай Кочубей, який у 2022 році створив дизайн різдвяного випуску "Щедрик. Carol of the Bells".

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Укрпошта ввела в обіг нову благодійну марку та розповідав, скільки коштує і де купити. Також ми повідомляли, що українці зможуть отримати додаткові LED-лампи у відділеннях Укрпошти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.