Головна Новини Фінанси ЖКГ Індастрі Бізнес Макроекономіка

В YASNO розкрили головні переваги керамічних обігрівачів – про що треба знати

Розповідаємо, які переваги мають керамічні панелі над іншими обігрівачами та як заощадити при їх виборі

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Чому варто обрати керамічний обігрівач

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Для опалення оселі на ринку доступна велика кількість приладів, які суттєво відрізняються між собою за функціональністю, ціною та принципами роботи. Однак, серед них виділяються керамічні обігрівачі, які мають ряд переваг перед своїми аналогами та найбільш завербовані в українців.

Про те, які переваги мають керамічні обігрівачі, розповіли в компанії "YASNO".

Багато людей під час вибору обігрівача звертають увагу на їх зовнішній вигляд і виробникам керамічних панелей є що запропонувати споживачам.

Велика кольорова палітра дозволить підібрати обігрівач, який підійде до будь-якого дизайну, а лаконічний зовнішній вигляд — гармонічно впишеться в інтер'єр та не займатиме багато місця. До переваг таких обігрівачів над їх аналогами також вважають:

  • Економічність. Завдяки принципу своєї роботи та ефективній конструкції, такі обігрівачі споживають значно менше енергії для підтримки комфортної температури в приміщенні. Для того, щоб обігріти кімнату площею 10 квадратних метрів достатньо обігрівача, який має потужність 600 Вт. А, наприклад масляний радіатор для такого ж приміщення повинен бути потужністю 2,5 кВт.
  • Екологічність. Такі обігрівачі не виділяють шкідливі речовини при нагріві та виготовляються з екологічних матеріалів. Вони досить стійкі до корозії та не потребують особливих умов експлуатації, достатньо періодично протирати їх ганчіркою.
  • Зручність використання. Керамічні обігрівачі мають лаконічний зовнішній вигляд та досить легкі, завдяки чому — вони не потребують складного монтажу та їх можна без зайвих зусиль перемістити до іншої кімнати. За допомогою кріплень, керамічні панелі можна встановити як на підлогу, так і на стіну.

Скільки коштують керамічні обігрівачі

Ціну на такі обігрівачі також можна віднести до їх переваг, адже в порівняні з тими ж масляними радіаторами — вони досить бюджетні. Окрім того, вони не потребують зайвих витрат на монтаж в порівнянні з встановленням твердопаливними або газовими котлами.

Додатково заощадити можна обравши керамічну панель з дисконтом. Якщо витратити трішки часу та пошукати, ви зможете знайти обігрівач зі знижкою. Наприклад в грудні, компанія "YASNO" пропонує обігрівач Teploceramic TC-370 за спеціальною ціною, обравши який ви отримаєте оптимальне співвідношення ціни та якості.

Раніше ми писали, що для клієнтів YASNO з'явилася нова функція, а також які обігрівачі краще обрати для дому.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.